Petek Dinçöz'e eşinden milyonluk düğün hediyesi!

Boşandığı ilk günden beri magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde üçüncü kez gelin oldu.

MAGAZİN 19.08.2022, 13:31 20.08.2022, 10:34
Petek Dinçöz'e eşinden milyonluk düğün hediyesi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, 8 yıllık eşi ve aynı zamanda oğlu Aslan'ın babası Serkan Kodaloğlu'ndan nisan ayında boşanmıştı. Ayrılık sonrası hayatına kaldığı yerden devam eden Dinçöz, 3,5 ay süren yalnızlığını geçtiğimiz haftalarda nişanlandığını açıkladığı Nida Büyükbayrakdar ile sonlandırmıştı. Nişanlı çift, birkaç gün önce ise nikah masasına oturdu ve dünya evine girdi.

Ünlü şarkıcının Dinçöz, 25 sene önceki gençlik aşkıyla yaptığı yeni evliliğin yankıları ise devam ediyor. Gazeteci Bilal Özcan, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gelin Dinçöz'ün düğün hediyesini ve fiyatını açıkladı.

Damat geline milyonluk saat taktı

Damat Nida Büyükbayraktar, gelin Petek Dinçöz’e düğün hediyesi olarak, pırlanta taşlar ile süslü, bir markanın özel serisi olan saat hediye etti. Bahsi geçen saatin fiyatının yaklaşık 1 milyon 300 bin TL olduğu öğrenildi.

Petek Dinçöz hamile mi?

Öte yandan Dinçöz hakkında magazin kulislerinde önemli bir iddia ortaya atıldı. Bir çocuk annesi olan Dinçöz'ün 1 aylık hamile olduğu, bu yüzden de nikahı hızlandırdıkları konuşuluyor.

Yorumlar (0)