"O iş bitti artık!"

Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ağustos ayında tek celsede bitiren İrlandalı manken Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ve kendisi hakkında çıkan haberlere yorum yaptı.

MAGAZİN 28.01.2020, 13:47 28.01.2020, 13:50
"O iş bitti artık!"

Türkiye'de olmadığı zaman zarfı içinde eski eşi Serdar Ortaç ve kendisi hakkında çıkan haberleri takip edip etmediğinin sorulması üzerine İrlandalı model, "Haberler bitmiyor, ben anlamıyorum. Ayrılalı uzun zaman oldu hala Serdar ile benim haberim yapılıyor." dedi.

Serdar Ortaç'ın kendisi için şarkı yazdığının belirtilmesi üzerine ise Loughnan, “Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu, daha yeni geldim Türkiye'ye. Merak ettim şarkıyı, ama dinlemedim." şeklinde konuştu.

"Tekrar bir araya gelmek yok artık"

Serdar Ortaç'la barışma ihtimali sorulduğunda ise Chloe Loughnan,  "Biz küs değiliz ki, sadece evliydik ve boşandık ama birbirimize küsmedik. Tekrar bir araya gelmek de yok artık, o iş bitti. Serdar artık sadece arkadaşım." dedi.

Ortaç'ın nafaka açıklaması çok konuşulmuştu

Geçtiğimiz haftalarda Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon TL'lik nafaka ve tazminat ödemesi hakkında yaptığı açıklama gündeme oturmuştu.

Ortaç'ın ödeyeceği nafaka hakkında,  "Bu parayı Chloe’ye vermem gayet normal. Bu nafaka, onun bana 10 yıllık hizmetinin, beraberliğimizin bedeli." dediği söylenmişti.

Chloe Loughnan, Ortaç'ın bu açıklamalarına "Talihsizlik" yorumunu yaparak, "Serdar'ın açıklamalarına üzüldüm, hizmetlisi değil, karısıydım, can yoldaşıydım." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)