Nusret Gökçe'den Elazığ'a destek

Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkeyi seferber eden deprem sonrasında ardı ardına yapılan anlamlı bağışların bir yenisi de Nusret Gökçe'den geldi.

MAGAZİN 27.01.2020, 10:01
Nusret Gökçe'den Elazığ'a destek

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında tüm Türkiye'ye adeta kenetlendi. Binlerce kişinin başlattığı ve yürüttüğü yardım kampanyalarına ünlü restoran işletmecisi Nusret Gökçe de katıldı.

Türkiye'deki şubelerinin gelirini bağışlayacak

Türkiye genelinde kapsamlı ve büyük yardım kampanyaları başlatılırken, ünlü isimler de deprem bölgesine birbiri ardına yardım gönderiyor. "Salt bae" hareketiyle tüm dünyada tanınan işletmeci Nusret Gökçe de Elazığ ve Malatya'da yaşayan depremzedeler için yardımda bulunacağını Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Oldukça aktif kullandığı sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Gökçe, "Biz Türkiye'yiz. Yarın bütün Nusret Türkiye gelirini Elazığ'a bağışlıyoruz. Devlet baba ve milletimiz ne derse emrindeyiz" ifadelerini kullandı. Gökçe'nin bu anlamlı paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Nusret Gökçe'nin Etiler, Bebek, Nişantaşı, Kanyon AVM ve İstinyepark AVM olmak üzere Türkiye'de 5 tane restoranı bulunuyor.

Yorumlar (0)