Neslihan Atagül eşinin heyecanına ortak oldu

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun rol aldığı "Amiral Battı Kaçıyorusss" isimli tiyatro oyununu izleyerek, eşinin ilk tiyatro sahnesi heyecanına ortak oldu.

MAGAZİN 09.11.2019, 10:30
Neslihan Atagül eşinin heyecanına ortak oldu

Göksel Kortay tarafından yönetilen "Amiral Battı Kaçıyorusss" isimli tiyatro oyunu, önceki akşam Profilo Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Ünlü isimler, Kadir Doğulu, Hakan Eratik, Çiğdem Batur, Yeliz Şar ve Sedat Bilenler’in rol aldığı oyunun özel gösterimine katıldı. 

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun ilk tiyatro sahnesi heyecanına ortak oldu.

Atagül, oyun arasında objektiflere katıldı.

"O da yoğun çalışıyor"

Engin Akyürek’le "Seferin Kızı" adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, "Kadir Bey, Muğla’daki seti ziyaret etti mi?" sorusuna “Hayır, o da yoğun çalışıyor." karşılığını verdi.

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Erberk Ajansa 2005 yılında kayıt yaptırdıktan iki ay sonra bir reklam filminde oynayan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006 yılında "Yaprak Dökümü" dizisinde Deniz karakteriyle adım attı. Aynı yıl "İlk Aşk" filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. 18 Kasım 2011 tarihinde Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan "Hayat Devam Ediyor" adı dizide Fikret Kuşkan ve Menderes Samancılar gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan filmde Zehra karakterine hayat veren Atagül, "Araf" filmindeki performansıyla izleyenlerin takdirini kazandı. 

2013 yılında ise Peyami Safa'nın romanından uyarlanan "Fatih Harbiye" adlı televizyon dizisinde Kadir Doğulu ile birlikte rol aldı. Daha sonra senaryosunu Levent Kazak'in yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaştı. 2015 yılının Ekim ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı "Kara Sevda" adlı dizide Burak Özçivit ile birlikte rol aldı. 2016 yılında Pantene markasının reklam yüzü olan Atagül, aynı yılın eylül ayında yine aynı markanın bir reklam filminde de oynadı. 

25 Kasım 2015 tarihinde 3 yıldır birlikte olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanan Atagül, daha sonra da evlendi.

Yorumlar (0)