Milyonların ‘Selena’sı Sinem Kobal, kızı Lalin’le paylaşım yaptı!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Sinem Kobal, geçen yıl Ekim ayında dünyaya getirdiği kızının yüzünü gösterdi. Kızıyla olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Kobal’a, bolca yorum ve beğeni geldi.

MAGAZİN 15.04.2021, 16:56 16.04.2021, 12:04
Milyonların ‘Selena’sı Sinem Kobal, kızı Lalin’le paylaşım yaptı!

Son olarak 2017 yılında ‘Yüz Yüze’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve ‘Selena’, ‘Dadı’, ‘Küçük Sırlar’, ‘Gönül İşleri’ gbi dizilerin yanı sıra ‘Romantik Komedi’ film serileriyle bilinen oyuncu Sinem Kobal, 2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmişti. Cunda Adası’nda evlenen çiftin çocukları ise, 2020 yılının Ekim ayında dünyaya gelmişti. Sinem Kobal, yakınları dışında kimseye kızını göstermemiş, hatta hiçbir paylaşımda yapmamıştı.



Paylaşımına 500 binden fazla beğeni geldi

Uzun zaman sonra Sinem Kobal, kızı Lalil’le bir fotoğraf paylaştı. Kızının yüzünü ilk kez herkese gösteren Kobal, bebeğini sırtında taşırken bir özçekim yaptı. Kobal’ın paylaşımına, 500 binden fazla beğeni ve yorum geldi.  Sosyal medyada bol paylaşım yapan Kobal, kızının sadece ayağının fotoğrafını hikayesine koymuştu.
 

Sinem Kobal’ın kızıytla olan paylaşımına, ünlü simler de kayıtsız kalmadı. Nur Fettahoğlu, Hatice Şendil, Merve Dizdar, Başak Dizer Tatıtuğ, Ece Sükan, Özge Özpirinçci, Aslışah Alkoçlar,Yasemin Özilhan ve Fahriye Evcen gibi isimler, Kobal’a bol emoji ve yprum yaptı. Özzellikle naza boncuğu ve kalp emojilerinin çoğunlukta olması, gözlerden kaçmadı. 

Yorumlar (0)