Mehmet Ali Erbil sessizliğini bozdu: Melike Öcalan’a sadece takılmıştım

Sunuculuğunu Melike Öcalan’ın yaptığı bir ödül töreninde Mehmet Ali Erbil’in sarf ettiği bir cümle gündeme oturmuştu. Konuyla ilgili Mehmet Ali Erbil açıklamada bulundu.

MAGAZİN 17.05.2022, 17:55 18.05.2022, 12:13
Mehmet Ali Erbil sessizliğini bozdu: Melike Öcalan’a sadece takılmıştım

Mehmet Ali Erbil 'Kaçış sendromu' isimli bir hastalık ile zorlu bir zaman mücadele içerisindeydi. Hastalığı sebebiyle uzunca bir dönem televizyonlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda katılım sağladığı ödül merasiminde sunucu Melike Öcalan'a sarf ettiği sözlerle gündeme yansımıştı.

“İyi niyetim suistimal edildi”

Mehmet Ali Erbil tarafından törenin sunuculuğunu gerçekleştiren Melike Öcalan'a "Elimi uzattığım herkes popüler oldu, bir tek sana uzanamadım" şeklinde sözleri tartışma ortamı oluşturmuştu. Tepki alan sözlerin sonrasında Mehmet Ali Erbil, yaşanan durumla alakalı bir defa daha açıklama yaptı.

Alınan bilgilendirmelere göre, ünlü gösteri adamı "Ben iyi niyetli yaklaşmıştım fakat şu anki durumda suistimal ediliyor. Zaten bunu daha önce de ifade etmiştim. Ben orada ona sadece takıldım, ben herkese bu şekilde takılıyorum. Ne diye bu şekilde bir tepki geldi anlayamadım” şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)