Margot Robbie'den Brad Pitt itirafı: O sahneyi ben eklettim

Ocak ayında vizyona girecek "Babylon" filminde 58 yaşındaki Hollywood yıldızı Brad Pitt ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu Margot Robbie, öpüşme sahnesinin orijinal senaryoda olmadığını söyledi. Brad Pitt'i öpme fırsatını bir daha bulamayabileceğini düşündüğünü söyleyen Robbie, "Yönetmene teklifi ben götürdüm." dedi.

MAGAZİN 07.12.2022, 11:05 08.12.2022, 10:40 Hakan Öksüz
Margot Robbie'den Brad Pitt itirafı: O sahneyi ben eklettim

2013 yılında gösterime giren "The Wolf of Wall Street" filmindeki oyunculuğuyla geniş kesimler tarafından alkış toplayan Margot Robbie, rol arkadaşı Brad Pitt ile ilgili bir itirafta bulundu. Daha önce Quentin Tarantino'nun "Once Upon A Time In Hollywood" adlı filminde de Brad Pitt ile kameraların karşısına geçen Margot Robbie, 20 Ocak 2023'te gösterime girecek "Babylon" filminin çekimlerinde fırsatı değerlendirdiğini ve ünlü oyuncuyu öptüğünü söyledi.

"Yapılacaklar listemde yer alıyordu"

Oscar adayı olan 3 saatlik "Babylon" filminde Brad Pitt ile rol arkadaşı olan 32 yaşındaki Margot Robbie, filmdeki öpüşme sahnesinin ardındaki gerçeği anlattı. Damien Chazelle'in kaleme aldığı orijinal senaryoda bu sahnenin bulunmadığını belirten ünlü oyuncu, "Öpüşme sahnesini ben eklettim. Brad Pitt ile öpüşmek, yapılacaklar listemde yer alıyordu. Bu maddenin üstünü çizme fırsatını buldum ve değerlendirdim." dedi.

"Bana, 'Sen sadece Brad'i öpmek istiyorsun' dedi"

58 yaşındaki yakışıklı oyuncu Brad Pitt ile öpüşme fırsatı yakalamasının zor olduğunu belirten Margot Robbie, "Yönetmen Damien Chazelle'e gittim ve iki karakterin öpüşebileceğini söyledim. O da bana, 'Sen sadece Brad'i öpmek istiyorsun.' dedi. Ben de şaka yollu 'Bu fırsatı bir daha bulamayabilirim.' dedi. O da biraz düşündü ve aslında bunun iki karaktere de uygun bir davranış tarzı olabileceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

"Öpücük gerçekten de harikaydı"

Öpüşme sahnesinin senaryoya gerçekten de ekleneceğini düşünmediğini belirten ünlü oyuncu, "Yönetmen bu fikre ikna oldu. Öpücük gerçekten de harikaydı. İlk çekimin ardından yönetmenin bütün şüpheleri yok oldu. Sahnenin çalıştığını düşündü ve 'Bir tekrar daha alalım.' dedi." şeklinde konuştu.

Babylon filmi heyecanla bekleniyor

Daha önce Adam McKay'in "The Big Short" isimli filminde de rol alan ikili, Babylon ile birlikte üçüncü kez rol arkadaşı oldu. 20 Ocak 2023'te vizyona girecek olan filmin senaryosunu kaleme alan Damien Chazelle, aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendi. 1920'li yılların Hollywood'unda geçecek olan filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt ve Margot Robbie'nin yanı sıra Tobey Maguire ve Jean Smart gibi isimler de yer alıyor.

Yorumlar (0)