Mabel Matiz ve Tarkan sevenlere müjde!

Şarkıcı Mabel Matiz, müzik dünyasının ünlü isimlerinden Megastar Tarkan ile bir düet hazırlığı içinde olduklarını açıkladı. Matiz, yaptığı açıklamada, "İnşallah doğru şarkıyı bulduğumuzda olacak" ifadelerini kullandı. İkilinin yakın zamanda hayranlarını heyecanlandıracak bir işbirliği yapması bekleniyor.

MAGAZİN 06.04.2024, 16:36 08.04.2024, 09:31 Melina Ay
Mabel Matiz ve Tarkan sevenlere müjde!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, son dönemde ‘Fatih’ albümüyle dikkatleri üzerine çekmişken, müzik dünyasında heyecan yaratan bir işbirliği haberi verdi. Matiz, Saba Tümer'in YouTube kanalındaki bir röportajında, Megastar Tarkan ile birlikte şarkı hazırladıklarını açıkladı.
 

"Doğru şarkıyı bulunca..."

Matiz, Tarkan'ın harika bir insan olduğunu ve birlikte çalışmayı çok istediğini belirtirken, şarkı seçiminde henüz karar vermediklerini ifade etti. Matiz, "Niyetimiz var ama henüz şarkıya karar veremedik. İnşallah doğru şarkıyı bulduğumuzda olacak. Bakalım" şeklinde konuştu. Bu haber, müzik dünyasında heyecanla karşılandı ve hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

“İkisi de olabilir”

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Saba Tümer'in sorularını cevapladığı bir röportajda, Tarkan ile hazırladıkları şarkı hakkında detaylar verdi. Tümer'in "Senin şarkın mı, onun şarkısı mı?" sorusuna Matiz, "İkisi de olabilir. Kimin şarkısı olsun diye konuşmadık. Ama 'O şarkı bu' dediğimiz anda yaparız" şeklinde yanıt verdi. Tümer'in "Daha o şarkı gelmedi" sözüne ise Matiz, "Henüz gelmedi galiba" şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, Zeynep Bastık'ın söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan ‘Lan’ şarkısı da global müzik listelerinde büyük bir başarı elde etti. Matiz'in imzasını taşıyan bu şarkı, geniş bir dinleyici kitlesi tarafından beğeniyle karşılandı ve listelerde üst sıralara yükseldi.

Yorumlar (0)