Kraliyet krizinde yeni iddia: Araları iyi değil!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını açıklamıştı. İddiaya göre, Prens Harry ile Prens William'ın ayrılık sonrası aralarının kötü olduğu öğrenildi. 

MAGAZİN 06.02.2020, 16:35
Kraliyet krizinde yeni iddia: Araları iyi değil!

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını duyurmuştu. 

Bunun üzerine Kraliçe II. Elizabeth, torunu ve ailesinin bu kararına onay verdiğini belirtmişti. Kraliyet çifti, zamanlarını hem Kuzey Amerika'da hem de İngiltere'de geçireceklerini, aynı zamanda ekonomik bağımsızlıklarını kazanmak için çaba göstereceklerini açıklamıştı.

Bunun üzerine Meghan Markle, soluğu hemen Kanada'da almıştı. Prens Harry de İngiltere'deki işlerini yoluna koyduktan sonra eşi ile çocuğunun yanına gitmişti.

Prens William, kardeşi ile eşinin ayrılık kararına destek verdiğini açıklamış ve iki kardeşin arasındaki buzların eridiğine dair yorumlar yapılmıştı. Fakat olayların farklı bir boyutu ortaya çıktı. 

Prens Harry'e yakın bir kaynak, People dergisine yaptığı açıklamada, kardeşlerin arasının iyi olmadığını söyledi.

"Hiçbir şekilde iyi şartlarda ayrılmadılar"

Ailenin bir dostu olduğunu ifade eden kaynak, Prens William ile Prens Harry arasındaki ilişki hakkında "Hiçbir şekilde iyi şartlarda ayrılmadılar, ancak ikisi de bu sürecin bitmesi nedeniyle rahatladılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak, "Belki de Meghan ve Harry, olayları olabildiğince düşünmediler. Fakat mutlu olmak istediler. Bunun için onları kim suçlayabilir ki?" sözleriyle çiftin kraliyetten ayrılık kararını destekledi. 

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyetten ayrılma kararlarından birkaç ay önce Afrika turları sırasında bir belgesel çekmişti.

Prens Harry, abisi Prens William için şunları söylemişti:

"Biz kardeşiz, her zaman kardeş olacağız. Şu anda ikimiz kesinlikle farklı yollardayız, ancak her zaman onun yanında olacağım ve biliyorum ki o da her zaman benim yanımda olacak. Evet, eskiden olduğu kadar görüşmüyoruz çünkü çok meşgulüz ama onu çok seviyorum. Kardeşler olarak, iyi günleriniz de kötü günleriniz oluyor."


 

Yorumlar (0)