Kanser olan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu’ndan sevindiren haber geldi!

Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programının altyapı ekibi oyuncularından Arif Güloğlu, lef kanserine yakalandığını duyurmuştu. Geçtiğimiz aydan bu yana Ankara’da süren genç oyuncudan sevindirici haber geldi. Genç oyuncunun tedavisinde olumlu ilerlemeler kaydedildi.

MAGAZİN 13.04.2021, 13:32 14.04.2021, 09:24
Kanser olan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu’ndan sevindiren haber geldi!

Çok Güzel Hareketler 2’nin altyapı kadrosunda yer alan genç oyuncu Arif Güloğlu, üzücü bir haberle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğinde yola çıkan ve Pazar akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen ekipte yer alan Güloğlu’na, lenfoma kanseri teşhisi konulmuştu. 



Kendini iyi hissetmeye başladı

Uzun süredir skeçlerde de rol almayan 24 yaşındaki oyuncu, Ankara’da tedavi görüyordu. Kemoterapiye başlayan Güloğlu’nun tedavisinde olumlu ilerlemeler kaydedilmişti. Yapılan tedavisinde olumlu sonuçlar ortaya çıkan Güloğlu, kendini iyi hissetmeye başladı. 4 aya kalmadan sahnelere dönebileceğini söyleyen Güloğlu, kendini iyi hissetmeye başladı. Arif Güloğlu’na sosyal medya üzerinden ünlü komedyen Cem Yılmaz da destekte bulunmuştu. BKM Mufatk ekibi ve Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları da Güloğlu’na destek mesajları göndermişti.



Ankara’da oyunculuk hayatına başladı

18 Eylül 1997 tarihinde Ankara’da doğan Arif Güloğlu, oyunculuğa da Ankara’da başladı. Tiyatro ile yoluna başlayan genç oyuncu, öğretim sürecini İstanbul’da sürdürdü. 2018 yılında BKM Mutfak ekibine giren Güloğlu, Başak burcudur. ‘Çok Güzel Hareketler 2’ ekibinin çırak kadrosu olan altyapı ekibinde yer alan Arif Güloğlu, birçok skeçte güldüren karakterlere hayat verdi.

Yorumlar (1)
Kate sweet 3 yıl önce
I'm an Englishman but very beautiful movements within 2 years and I love watching Turkey Arif Güloğlu na