Cem Yılmaz'dan, Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu’na destek mesajı!

Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programının altyapı ekibi oyuncularından Arif Güloğlu'na kanser teşhisi konmuştu. Güloğlu'nun sağlık durumu hakkında kurumdan paylaşımlar yapılırken, ünlü oyuncu Cem Yılmaz'dan da destek mesajı geldi!

MAGAZİN 30.03.2021, 09:59 30.03.2021, 18:03
Cem Yılmaz'dan, Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu’na destek mesajı!

Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğinde yola çıkan ve Pazar akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelen Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, üzücü bir haberle sarsıldı. Altyapı ekibinde oyunculuğuyla adından söz ettiren ve skeçlerin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu’na lenfoma kanseri teşhisi kondu. 2 haftadır skeçlerde yer almayan 24 yaşındaki genç oyuncunun Ankara’da bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Ünlü oyuncuya Cem Yılmaz'dan da geçmiş olsun mesjı geldi!



Paylaşımlarla destek mesajları yağdı

Konu hakkında sosyal medyada açıklama yapan Güloğlu, sevgi dolu dileklere ve destek mesajlarına çok teşekkür etti. Tedavisine başladığını söyleyen Güloğlu, herkesin desteğiyle hızlıca atlatacağına inandığını belirtti.
 

Genç oyuncunun kadrosunda yer aldığı BKM Mutfak ise, çıkan haberleri doğruladı. Güloğlu’na konan teşhisin hemen ardından tedavinin başladığını belirten kurum, sürecin de pozitif ilerlediğini kaydetti.



Süreci yakından takip ettiklerini söyleyen BKM Mutfak, genç oyuncunun sağlığına kavuşup aralarına döneceği günü beklediklerini belirtti. Çok Güzel Hareketler 2 ekibi ise, Güloğlu’nu zilin başında dönüşünü beklediklerini beliren bir paylaşım yaptı…
 


Ünlü komedyen Cem Yılmaz da, sosyal medya üzerinden Güloğlu’na geçmiş olsun mesajı gönderdi.


Altyapı ekibinde görev alıyor

18 Eylül 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Arif Güloğlu, tiyatro hayatına da Ankara’da başladı. Başak burcu olan Güloğlu, eğitim ve öğretim sürecine İstanbul’da devam etti. 2018 yılında BKM Mutfak ekibine dahil olan Güloğlu, ‘Çok Güzel Hareketler 2’ ekibinin çırak kadrosu olan Altapı ekibinde yer almayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)