Jada Pinkett Smith'ten itiraf: Chris Rock bana çıkma teklif etti!

ABD'li oyuncu ve şarkı yazarı Jada Pinkett Smith'in hastalığıyla ilgili şaka yapan komedyen Chris Rock, 2022 Oscar Ödülleri töreninde dünyanın gözü önünde aktör Will Smith'ten tokat yemişti. "Worthy" isimli anı kitabında Will Smith ile 7 yıldır ayrı yaşadıklarını itiraf eden Jada Pinkett Smith, yaptığı şaka nedeniyle tokat yiyen Chris Rock'tan 2016 yılında çıkma teklifi aldığını yazdı.

MAGAZİN 17.10.2023, 10:48 17.10.2023, 11:12 Hakan Öksüz
Jada Pinkett Smith'ten itiraf: Chris Rock bana çıkma teklif etti!

Hollywood yıldızı Will Smith, 2022 Oscar Ödülleri törenindeki hareketiyle dünya gündeminin bir numaralı konusu olmuştu. Eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığıyla ilgili şaka yapan törenin sunucusu komedyen Chris Rock'a dünyanın gözü önünde tokat atan Will Smith, eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Jada Pinkett Smith'in anı kitabında şoke eden itiraflar yer aldı

"Worthy" isimli yeni anı kitabını tanıtan Jada Pinkett Smith, ünlü oyuncu Will Smith ile yedi yıldır ayrı yaşadıklarını ancak boşanmayı düşünmediklerini itiraf etti. Will Smith'ten iki çocuğu bulunan Jada Pinkett Smith'in açıklamaları, magazin basınında gündem oldu.

Will Smith: "Kitapta yazılanlar, beni duygusal körlükten kurtardı"

Pinkett Smith'in açıklamaları hakkında hafta sonu bir röportaj veren Will Smith, "Kitapta yazılanlar gözümü açtı, beni adeta uyandırdı. Meğer benim zannettiğimden çok daha uç noktalarda yaşıyormuş hayatı. Ben ise daha şefkatliydim. Uzun süre boyunca biriyle beraber yaşadıysanız duygusal körlük başlıyor. Onun gizli güzelliklerini ve karakterindeki ince noktaları görememeye başlıyorsunuz. Onun kitabında yazılanlar, beni bu duygusal körlükten uyandırdı." dedi.

Jada Pinkett Smith: "Chris Rock, 2016'da bana çıkma teklif etti"

Pinkett Smith'in anı kitabında anlatılanlara göre kendisinin saçıyla ilgili hastalığı hakkında şaka yapan ve dünyanın gözü önünde tokat yiyen komedyen Chris Rock, 2016'da kendisine çıkma teklif etti. O dönemde Will Smith ile beraber olduklarını yazan Pinkett Smith, "Chris Rock, ayrıldığımızı düşünerek bana çıkma teklif etti ancak Will ile beraberdik." iddiasında bulundu.

"Sahnede 'karım' ifadesini kullanması beni şaşırttı"

2022 Oscar Ödülleri töreninde sahneye yürüyerek sunucu Chris Rock'a tokat atan eşi Will Smith hakkında da açıklamalar yapan Jada Pinkett Smith, "Chris'e tokat attığında 'karımın ismini ağzına alma' demişti. Bunu duyunca şaşırdım. Biz zaten yıllardır birbirimize karı-koca demiyorduk." ifadelerine yer verdi.

Jada Pinkett Smith, eşi Will Smith'in Chris Rock'a tokat atması hakkında şunları söylemişti:

"Tokat atana kadar bunun bir skeç olduğunu düşünüyordum. Chris'e gerçekten vuracağı aklımın ucundan geçmemişti. Vurduktan sonra geri dönerken bile bunu skeç zannediyordum."

Yorumlar (0)