Halil Sezai'ye 712 gün hapis verildi 

İstanbul Tuzla'da yaşlı ve kalp hastası komşusunu darbettiği, ağır hakaretlerde bulunduğu ve konut dokunulmazlığını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklu olarak yargılanan sanık Halil Sezai Paracıkoğlu, 712 gün (1 yıl 11 ay 17 gün) hapis cezasına çarptırıldı ve tahliye edildi.

MAGAZİN 30.10.2020, 14:45
Halil Sezai'ye 712 gün hapis verildi 

İstanbul'un Tuzla ilçesinde 67 yaşındaki kalp hastası komşusu Hüseyin Meriç'i dinlene dinlene ağır küfürlerle döven ve darp vakası sebebiyle tutuklu yargılanan Halil Sezai hakkında, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada karar açıklandı.

İstanbul'da Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık sözde şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katılırken, müşteki Hüseyin Meriç ile tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Kimsenin mahkeme salonuna alınmadığı duruşmada, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun avukatları, müvekkillerinin tahliyesini istedi.

Tahliye kabul edildi

Savunmasını yapan Halil Sezai Paracıkoğlu isimli sözde şarkıcı, ağır küfürler edip dinlene dinlene darp ettiği yaşlı ve kalp hastası komşusu olan Hüseyin Meriç’e odunla vurmadığını tekrarlayarak tahliye edilmesi talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti ise sanık Halil Sezai Paracıkoğlu'na 712 gün (1 yıl 11 ay 17 gün) hapis cezası verilmesinin uygun görüldüğünü belirtti ve Halil Sezai'yi tahliye etti.

Yorumlar (0)