Halil Sezai için hesap vakti!

Hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istenen şarkıcı Halil Sezai yarın mahkeme huzuruna çıkacak.

MAGAZİN 29.10.2020, 16:10
Halil Sezai için hesap vakti!

İstanbul Tuzla'da yaşlı ve kalp hastası komşusunu darbettiği için tutuklanan ve 3 yıl 7 aydan 13 yıl 10 aya kadar hakkında hapis cezası istenen küfürbaz şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu yarın hakim karşısına çıkacak.

Yarın yargılanmaya başlanacak sanık Halil sezai Paracıkoğlu, 66 yaşındaki yaşlı ve kalp hastası komşusu Hüseyin Meriç'i acımasızca darbettiği, konut dokunulmazlığını ihlal ettiği, komşusunun malına zarar verdiği, silahla tehditte bulunduğu ve silahla kasten yaraladığı gerekçesiyle Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Halil Sezai Paracıkoğlu ile 66 yaşındaki yaşlı ve kalp hastası komşusu Hüseyin Meriç arasında, saldırı olayının yaşandığı gün, gürültü yapma meselesi yüzünden tartışma çıktığı ifade ediliyor.

İddianamede "silahla kasten yaralama", "silahla tehdit", "konut dokunulmazlığı ihlali", "alenen hakaret" ve "mala zarar verme" suçlarından Halil Sezai Paracıkoğlu için toplam 3 yıl 7 ay 15 günden az, 13 yıl 10 aydan fazla olmamak koşuluyla hapis cezası isteniyor.

Yorumlar (0)