Hakan Sabancı’yı ifşa eden Aygün Aydın, olay açıklamalarını sürdürüyor!

Genç oyuncu Aygün Aydın, sosyetik yakışıklı Hakan Sabancı’yı ifşa ettikten sonra olay yaratmaya devam ediyor. Sabancı ile beraberken kazandığı parayı açıklayan Aydın, bu açıklamasıyla adeta şoke etti. Ayrıca son olarak sosyal medyada Türklere hakaret eden Aydın, vatandaşlıktan çıkmak istediğini sosyal medyada paylaştı. Aydın, açıklamalarını yayınladıktan kısa bir süre sonra ise paylaşımını sildi.

MAGAZİN 01.05.2021, 14:35 02.05.2021, 09:57
Hakan Sabancı’yı ifşa eden Aygün Aydın, olay açıklamalarını sürdürüyor!

Birkaç yıl önce yarışmacısı olduğu ‘Bu Tarz Benim’ adlı moda yarışmasıyla adını duyuran Aygün Aydın, daha sonra oyunculuk yaparak gündemde kalmıştı. Son olarak sosyetik playboy Hakan Sabancı ile yaşadığı beraberlikle gündeme gelen Aydın, hatırlanacağı üzere Sabancı’yı sosyal medya üzerinden ifşa etmişti. Son olarak konusun üzerinden geçen zamanın ardından Aydın, bu kez şaşırtıcı bir itirafa imza attı. Sabancı ile beraberliğinde kazandığı parayı açıklayan Aydın, bu açıklamasıyla herkesi adeta şoke etti. 



6 bin kişiye iş buldu, 3 bin öğrenciye test kitabı gönderdi

İlişki yaşadığına kimsenin inanmaması üzerine ifşa paylaşımları yapan Aygün Aydın, bir veda yazısı kaleme aldı. Başlığını ‘Hakan Sabancı’ya’ diye koyan ve Sabancı’ya seslenen Aydın, ilişki olayının yaratmış oldu kaos sonucunda, mail adresine 6 bin 825 tane CV geldiğini söyledi. Bir haftada gelen bu kadar CV’nin arasından 4 bin 313 kişiye de istihdam sağladığını söyleyen Aydın, 324 tane iş birliği yaptığını ve 157 tanesiyle anlaşarak bu sayede 628 bin TL gelir elde ettiğini itiraf etti. Bu geliri kendine harcamadığını söyleyen Aydın, kazandığı tutarla 3 bin 140 öğrenciye test kitabı gönderdiğini de belirtti.



Açık mektup yazarak veda etti

İnsanların hayatına bu sayede dokunduğunu belirten Aydın, Bütün bunların Hakan Sabancı sayesinde olduğunu söyleyerek Sabancı’ya teşekkür etti. Daha mail adresine gelen çok mail olduğunu belirten Aydın, Sabancı ile tanışmalarından en yüksek ruhsal verimi ve hazzı aldığını söyleyip Sabancı’ya veda edip, mutluluklar diledi. Paylaşımının sonra Hakan Sabancı’ya iğneleyici notlar bırakan Aydın, birbirlerinin hayatlarındaki görevin son bulduğunu söyledi. Fiziksel mutluluktan ötesindeki mutlulukların da önemli belirten Aydın, Hakan Sabancı’ya mutluluğu tadabilecek kadar olgunlaşma temennisinde bulundu.



Türklere hakaret etti

Son olarak sosyal medya hesabından hakaretvari açıklamalarda bulunmasıyla da gündeme gelen Aydın, hesabına gelen eleştirilere daha fazla katlanamadı. Türklere ve özellikle Hakan Sabancı’ya hakaretler eden Aydın, vatandaşlıktan çıkacağını söyledi. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden videolu paylaşımlar yapan Aygün Aydın, daha sonra bu paylaşımlarını ışık hızıyla sildi. Hakaret dolu paylaşımların ardından Aydın’ın bir sonraki hamlesi ise merak edildi.

Yorumlar (1)
Berhan 3 yıl önce
Osuruk karı müsveddesi