Fotoğrafı gerçek sanmıştı: İbrahim Tatlıses’ten açıklama

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın photoshop’lu fotoğrafını gerçek zanneden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Fotoğrafın photoshop ile yapıldığını fark eden Tatlıses, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

MAGAZİN 03.01.2023, 16:28 04.01.2023, 16:29
Fotoğrafı gerçek sanmıştı: İbrahim Tatlıses’ten açıklama

Ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın sırtının dönük olduğu bir fotoğrafa photoshop üzerinden İbrahim Tatlıses dövmesi yapıldı ve "Allah cezanı verecek" ifadeleri yazıldı. Bu fotoğrafı gören İbrahim Tatlıses, "Güzel ve cesur kızımıza teşekkür ederim" şeklinde not düşerek söz konusu fotoğrafı paylaştı.

“Amacım kötü değildi”

Bir süre sonra fotoğraf hakkındaki gerçeği öğrenen Tatlıses, paylaşımı hesabından sildi. Kısa süre içerisinde sosyal medyada üzerinde konuşulan konulardan birisi haline gelen olayın ardından İbrahim Tatlıses’ten bir açıklama yapıldı. Twitter hesabı üzerinden eleştirilere cevap veren Tatlıses, “Dua Lipa'yı ben tanımıyorum. Ben Hadise bilirim, Ajda Pekkan bilirim. Zamanım mı var da ben Dua Lipa'yı takip edeyim, nerden bileyim? Meğer farklı bir kıza uygulama ile yapmışlar, bana bunu yolladılar. Ben de bu duruma teşekkürlerimi sundum ve paylaştım. Amacım kötü değildi" dedi.

Yorumlar (0)