Esra Ceyhan'dan, Bergüzar Korel'e Squid Game tepkisi

Bir zamanların ünlü sunucularından biri olan Esra Ceyhan, oyuncu Bergüzar Korel'in Squid Game hakkındaki uyarılarına tepki gösterdi. 

MAGAZİN 26.10.2021, 09:23 26.10.2021, 16:59
Esra Ceyhan'dan, Bergüzar Korel'e Squid Game tepkisi

Son günlerde dünya genelinde yüksek izlenme oranlarıyla gündem olan Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, çocuklarda şiddet eylemlerini artırması sebebiyle tartışmalara yol açtı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel de diziyle ilgili tepki gösterdi.

“Duyduklarıma inanamıyorum”

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel, 2 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game seyretmeyen çocuk yok. İki gün önce ilk defa açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna, bu diziyi izlemesi için nasıl izin verdiğini anlamıyorum.” sözlerini kullandı.

“İçinde yer aldığın dizinin hikâyesini ne çabuk unuttun”

Fakat bu paylaşımla ilgili beklenmeyen bir çıkış geldi. Ünlü sunucu Esra Ceyhan, geçmiş dönemde rol aldığı bir dizi üzerinden Bergüzar Korel’e eleştirilerde bulundu.

Ceyhan, söz konusu paylaşımında "Ne çabuk unuttuk! Ne aile içi yasak aşkları, ne ahlaksız teklifleri, ne şiddetin feriştahının olduğu berbat dizileri. Bu saçmalıklar ailecek izlendi. Bunlarda rol alan bir kadın da bu yararlı şu zararlı aman çocuklar izlemesin diye ahkam kesiyor. Yahu sen yer aldığın dizinin hikayesini ne çabuk unuttun." sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)