Ed Sheeran'ın bir ayağı çukurda: "Kendi mezarımı kazdım"

Evinin bahçesine kendi mezarını kazdığını söyleyen İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, bunun sebebini açıkladı. Ailesinin de buraya gömülebileceğini kaydeden Sheeran, "Bu yaptığım şey hastalıklı ve garip görünebilir ama bir sebebi var." dedi.

MAGAZİN 07.10.2023, 14:16 09.10.2023, 09:15 Hakan Öksüz
Ed Sheeran'ın bir ayağı çukurda: "Kendi mezarımı kazdım"

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, önceki aylarda "Thinking Out Loud" şarkısının çalıntı olduğu iddiası nedeniyle mahkemeye çıkmıştı. Şarkıyı kendisinin yazdığını ve Martin Gaye tarafından 1973 yılında çıkarılan "Let’s Get In On" parçasıyla alakası olmadığını kaydeden Sheeran, mahkemede şarkıyı canlı olarak çalıp söylemişti.

Ailesinin buraya gömülmesini istiyor

Mahkemenin Ed Sheeran lehine karar vermesinin ardından rahatlayan İngiliz şarkıcı, bu kez de kendi mezarını kazmasıyla gündeme geldi. Grammy ödüllü şarkıcı, evinin bahçesine bir şapel (mezar odası) inşa ettiğini söyledi. Ed Sheeran'a göre bu şapele kendisi ile beraber ailesi de gömülecek.

"Bir gün bu dünyadan göçersem..."

Buraya tam olarak mezar odası diyemeyeceğini kaydeden Ed Sheeran, "Toprağa bir çukur kazdım. Üzerinde bir parça taş var sadece. Bir gün bu dünyadan göçersem oraya gömülmek isterim. Bazı arkadaşlarıma göre bu yaptığım şey hastalıklı ve garip. Vasiyet yazmadan ölen arkadaşlarımızın cenazesi karışıklığa yol açmıştı. O sebeple bu mezar işine giriştim." dedi.

"Dostlarımın nikahlarını da burada yapıyoruz"

Yaptığı şapelin sadece mezar için kullanılmadığını belirten ünlü şarkıcı, "Evet ailemin de buraya gömülmesi ve herkesin bir arada toplanması fikri var. Öte yandan bu şapeli bazı dostlarımın nikah törenleri için de kullanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır tanıdığı Cherry Seaborn ile 2015 yılında aşka yelken açan ünlü şarkıcı, 2019'da evlendi. Çiftin Jupiter ile Lyra isimli iki çocuğu var.

Yorumlar (0)