Ebru Şahin’e büyük sürpriz: Dünyanın öbür ucundan çiçek yağdı!

Hercai dizisindeki rolüyle dünyada fırtınalar estiren güzel oyuncu Ebru Şahin, dizinin son set gününde adeta büyük bir mutluluk yaşadı. Karavanında bir dünya dolusu çiçek gören Şahin, hayranlarından gelen bu jest karşısında Şahin, neye uğradığını şaşırdı. 

MAGAZİN 24.04.2021, 09:50 24.04.2021, 18:03
Ebru Şahin’e büyük sürpriz: Dünyanın öbür ucundan çiçek yağdı!

Son dönemin adı gündemden hiç inmeyen oyuncularından bir tanesi olan Ebru Şahin, büyük bir mutluluk yaşadı. Yaklaşık üç sezondur çekimleri devam eden ve yayınlanan bölümleriyle adeta fırtınalar estiren ‘Hercai’ dizisinde Reyyan Karakterine hayat veren Şahin, dizinin son set gününde yapılan jest karşısında çok büyük heyecan yaşadı. Karavanına girdiğinde nutku tutulan Ebru Şahin, bir dünya dolusu çiçekle karşılaştı.



Dünyanın bir ucundan çiçekler yağdı

Dünyanın birçok ucundan sipariş edilen çiçekler karşısında çok mutlu olan Ebru Şahin, sürprizle çekimler sonrası dinlenmek için karavanına geçmeye karar verdiği sırada karşılaştı. Büyük bir şok yaşayan Şahin’e çiçekler; İsrail, Moldova, Ukrayna, Kazakistan, Rusya ve Azerbaycan’dan geldi. Gelen tüm çiçekler, Şahin’in menajerlik şirketinin sayfasından paylaşıldı. Şirket gelen tüm çiçekler için, bütün hayranlara teşekkür çağrısında bulundu.



İstanbullu Gelin dizisi sayesinde tanındı, Hercai dizisiyle popüler oldu

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Şahin, aslında spor bilimleri fakültesinden mezun oldu. Daha sonra oyunculuk eğitimi almaya karar veren Şahin, ilk olarak 2016’da ‘Kan Parası’ adlı filmde rol aldı. 2017 yılında ise ilk dizisi ‘Savaşçı’ ile izleyici karşısına çıkan Şahin’in tanınır olduğu proje ise ‘İstanbullu Gelin’ oldu. İstanbullu Gelin dizisinin ikinci sezonunda rol alan Şahin, dizide ‘Burcu’ karakterine hayat verdi.



‘Yasak Elma’ dizisinde de de rol alan Şahin, en büyük çıkışını ise, 2019 yılından bu yana süren ‘Hercai’ dizisinde yakaladı. Dizi ile adeta popüler olan Ebru Şahın, ayrıca İsmail Hacıoğlu ile beraber ‘Şuursuz Aşk’ adlı filmde de rol aldı. 

Yorumlar (0)