Dizideki karı-koca rolü gerçek hayata taşındı: Deniz Uğur ve Erdinç Gülener evlendi 

Deniz Uğur ve Erdinç Gülener, Gökçeada’da nikah masasına oturdu. Çiftin dizide canlandırdığı karı-koca rolü gerçek oldu.  

MAGAZİN 11.06.2021, 11:00 12.06.2021, 17:48
Dizideki karı-koca rolü gerçek hayata taşındı: Deniz Uğur ve Erdinç Gülener evlendi 

Deniz Uğur ve Erdinç Gülener, 2017 senesinde yayınlanan “Bir Deli Sevda” dizisinde karı-koca rolünü canlandırmıştı. Dün gündüz saatlerinde nikah masasına oturan çift, romantik tatil noktalarından olan Gökçeada’da evlenmeyi tercih etti. 



“Gözünden anlarım”

Erdinç Gülener ve Deniz Uğur, 4 sene önce oynadıkları dizide tanıştıklarını ve uyumu yakaladıklarını belirtmişlerdi. Erdinç Gülener, o dönemde verdiği röportajda, “Deniz ile karı-koca rolündeyiz ve ben oldukça rahatım. Deniz’in yapacaklarını gözünden anlıyorum ve konuşmadan da anlaşabiliyoruz.” demişti.



“’Bir Deli Sevda’ hala mümkün” 

4 sene önce yapılan röportajda sunucu, “Günümüz şartlarında ‘Bir Deli Sevda’ yaşamak mümkün müdür?” diye sormuş ve Gülener şu cevabı vermişti: “Elbette mümkün. Aşk her zaman var. İlişkilerimizde yıpranmış olabiliriz fakat delicesine yaşanan aşkların hala var olduğuna inanıyorum.”. Deniz Uğur ise bu soru karşısında şu cümleleri kurmuştu: “Sevdanın her türlüsü delice olsa da aşk ne yazık ki çok da mantıklı değil. Ölçüp biçerek ve seçerek karar veremezsin o duygulara. Tecrübe ve zaman ile birlikte duygunu dizginlemeyi öğrenirsin.” 

Yorumlar (0)