Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin'in "bikini" kavgası yeniden alevlendi 

Efe Önbilgin, Deniz Akkaya’dan olan kızı Ayşe’nin bikinili fotoğraflarının paylaşılmasının engellenmesi konusunda Akkaya’ya dava açmış fakat kaybetmişti. Dava kapansa da ikili arasında sular durulmadı. Önbilgin, davayı İstinaf’a taşıdı. 

MAGAZİN 18.08.2021, 16:28 19.08.2021, 12:47
Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin'in "bikini" kavgası yeniden alevlendi 

Medya sektöründe yaptığı atılımlar ile isminden söz ettiren Efe Önbilgin, eski manken Deniz Akkaya’dan olan kızı Ayşe’nin bikinili fotoğraflarının yayınlanması üzerine “paylaşım yapılmaması” istemiyle dava açmıştı. Yerel mahkemede görülen dava, Önbilgin’in aleyhine sonuçlanmıştı. Durumdan memnun olmayan Önbilgin, bu davayı İstinaf Mahkemesi’ne taşımaya karar verdi. 



“Babasına gitmek istemiyor” 

Böyle bir konuyla gündeme gelmesi üzerine Deniz Akkaya, kızının babasına gitmeyi istemediğini belirterek Ayşe’nin babası ile olan yazışmalarını sosyal medyada paylaştı ve dava sürecinin ardından yaşananlar hakkında konuştu: “Kızım Ayşe’nin doğumundan bu yana biyolojik babasının her türlü şiddetine ve mobbingine (psikolojik baskı) rağmen yüreğime taş basarak kızımın gelişimi için ilişki tesis etme çabalarıma şahit oldunuz. Geçen sene, yıllar sonra Ayşe artık kendine sahip olan bir çocuk olduğu için onu Londra’ya, babasının yanına gönderdim. Babasının yaşam tarzı bir çocuğa uygun olmamasına rağmen bunu yaptım. Ama kızım, bir daha babasına gitmek istemediğini söyleyerek oradan döndü.” 



“Bunlara deli muamelesi yapıyoruz” 

Akkaya: “Bahsi geçen davayı ben kazandım. Fakat hala arsızca aynı davayı tekrar açma çabasına girmişler. Kızım Ayşe, babasından ilk kez bir davayı geri çekmesini rica etti ama babası kabul etmedi. Az önce kazandığımız davanın babası tarafından tekrar açıldığına şahit olduk. Biz anne-kız artık bunlara deli muamelesi yapıyoruz. Ayşe şu anda çok mutlu. Pek çok çocuğa kısmet olmayacak şartlarda eğitim görüyor. O, okuyacak ve bu ülkeye çok hayrı dokunacak.” 

Yorumlar (0)