Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti bu kez hayranlarını üzdü 

Sık sık ayrıldıkları yönünde haber yapılan fakat basının karşısına el ele geçerek bu haberi her defasında yalanlayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, kesin olarak ayrıldı. Demet Özdemir’in, yakın arkadaşlarına, “Artık dönüşü yok.” dediği öğrenildi. 

MAGAZİN 27.12.2021, 12:48 28.12.2021, 09:47
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti bu kez hayranlarını üzdü 

2021’in gündemine oturan Demet Özdemir - Oğuzhan Koç ilişkisi tamamen bitti. Birlikteliklerini ilan ettiklerinden bu yana haklarında sürekli ayrılıp barışma dedikoduları çıkan çift, her dedikodunun ardından basına verdikleri demeçler ve sosyal medyalarındaki aşk pozlarıyla haberleri yalanlamışlardı. Bir televizyon programının haberine göre çift, birkaç gün önce yurt dışı tatiline çıktı.  



Tatil bitti, aşk bitti 

Tatil dönüşünde haklarında tekrar ayrılık dedikoduları çıkan çifte yakın bir kaynak, bu kez ayrılığın kesin olduğunu bildirdi. Türkiye’ye dönen ikili, İstanbul’da ayrılık kararını verdi.  



“Geri dönüş yok” 

Güzel oyuncu Demet Özdemir’in ayrılığını yakın çevresine bildirdiğini ve “Bu kez dönüşü yok, kesin bitti.” dediği öğrenildi. Öte yandan çift, ayrıldıklarını kesin olarak kamuoyuyla paylaşmadı ve aşk kokan fotoğraflarını silmedi.  

Yorumlar (0)