Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç hakkında konuştu!

Şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Chloe Loughnan, bir mekanda magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Yeniden Türkiye'ye dönen Chloe Loughnan, ülkeden ayrılma nedeni ve eski eşi Serdar Ortaç hakkında da konuştu.

MAGAZİN 22.07.2022, 20:04 23.07.2022, 16:31 Hakan Öksüz
Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç hakkında konuştu!

Ünlü popçu Serdar Ortaç ile uzun süre aşk yaşadıktan sonra 2014'te evlenen Chloe Loughnan, magazin basınının en çok ilgi gösterdiği kişilerden biri olmuştu. Evliliğinde sorunlar yaşayan ünlü çift, 2019 yılında sürpriz bir kararla boşanmıştı.

Chloe'nin yanındaki erkek kim?

Pandemi döneminde ailesinin yanına İrlanda'ya giden Chloe Loughnan, bir süre sonra Türkiye'ye dönerek bir magazin programının sunucusu oldu. Önceki günlerde Akaretler'de bulunan bir mekanda magazin kameralarına yansıyan Chloe'nin yanındaki erkeğin kim olduğu merak edildi.

"Türkiye'ye kalıcı olarak yerleşmek istiyorum"

Chloe'ye eşlik eden kişinin, kendisi gibi İrlandalı olan sevgilisi olduğu öğrenildi. Türkiye ile ilgili sorulara yanıt veren Chloe, "Türk vatandaşı olmak istiyorum. Buraya dönmekten dolayı mutluyum. Buradan ayrılma nedeni, pandemide ailemin yanında olmak istememdi. Şu an anlaşmalarım gereği İrlanda ya da Amerika'da kalıcı olamıyorum. Bir gün kalıcı olarak Türkiye'ye yerleşmeyi istiyorum." dedi.

"Serdar ile konuşmuyoruz"

Chloe Loughnan, eski eşi  Serdar Ortaç ile ilgili soruya da yanıt vermekten kaçınmadı. Ünlü şarkıcı ile 3 yıldır hiç konuşmadıklarını söyleyen Chloe, "Ona karşı düşmanca duygularım yok. Sadece aramızdaki bağlar koptu o kadar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)