Bisikletini kaybetmemek için kumara tövbe etti

Kumar yüzünden parasının çoğunu kaybeden Serdar Ortaç, "Çok pişmanım. Bir daha asla kumar oynamayacağım." diye konuştu.

MAGAZİN 12.07.2020, 13:51
Bisikletini kaybetmemek için kumara tövbe etti

Kumar bağımlılığından bir türlü kurtulamayan Serdar Ortaç, "Geçinemiyorum" diyen ancak milyonluk araçları ve evleri bulunan Demet Akalın gibi değil, gerçek anlamda maddi sıkıntı içinde yaşıyor.

Hiçbir zaman para biriktiremediğini ve kumar bağımlılığı yüzünden çok zor günler yaşadığını belirten Serdar Ortaç, kumar merakı yüzünden çok pişmanlık duyduğunu ve kumar oyanamayı artık bırakacağını söyledi.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kumar ile geçen günlerinden ötürü büyük pişmanlık duyduğunu ifade ederek, hiç para biriktirmediğini, kumar yüzünden biriktirmeye fırsat bulamadığını, en büyük pişmanlığının da bu yüzden kumar olduğunu dile getirdi.

Şu an sadece bir ev, bir araba ve bisikleti kaldığını kaydeden Serdar Ortaç, "Evet, hepsi bu kadar. Başka hiçbir şeyim yok. Eskiden 5 tane evim vardı. Ama hepsini satmak zorunda kaldım." diye konuştu.

"Bir daha asla kumar oynamam"

"Çok ama çok para harcadım. Bir sürü param kumara gitti. Çok savurganım. Çevreme bir sürü para dağıttım, hiç biriktirmedim." diyen Serdar Ortaç, borç isteyen herkese, dönüp dönmeyeceğini bile düşünmeden borç verdiğini, geri alamayacağını hiç düşünemediğini ve hiçbirini de geri alamadığını dile getirerek, "Çok çok pişmanım. Asla ama asla bir daha kumar oynamam. Hayatımda yaptığım en büyük hata olarak kumarı görüyorum." dedi.

Yorumlar (0)