Beyonce, Kobe Bryant için söyledi!

NBA'in yıldız oyuncusu Kobe Bryant ve kızı Gianna için Los Angeles'ta düzenlenen anma töreni kapsamında sahneye çıkan Beyonce, şarkısının sözlerini değiştirerek, Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant'a hitaben söyledi.

MAGAZİN 25.02.2020, 09:37 25.02.2020, 10:07
Beyonce, Kobe Bryant için söyledi!

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant için geçtiğimiz gün Los Angeles'taki Staples Center'da bir anma etkinliği düzenlendi.

Törene Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant ve basketbol yıldızı Michael Jordan'ın gözyaşları içinde yaptığı konuşmalar damga vurdu.

Arkadaşı Kobe Bryant'ın anısına sevilen şarkısı XO'yu seslendiren Beyonce, Halo şarkısını da söyleyerek performansını bitirdi. Töreni Staples Center'da bulunanların yanı sıra, yaklaşık 20 bin kişi de salonun dışındaki dev ekrandan izledi.

Vanessa Bryant'a hitaben "Halo" şarkısının sözlerini değiştiren Beyonce, şarkıyı “Hissedebiliyorum / O (Kobe) senin halen olacak / O (Gianna) senin halen olacak” şeklinde söyledi.

"Halo"yu söylerken Beyonce, “Buradayım çünkü Kobe’yi seviyorum ve bu onun en sevdiği şarkılardandı” diyerek gökyüzüne baktı ve  “Bu şarkıyı çok yüksek sesle söylemenizi istiyorum, sizin sevginizi duyacaklar" diyerek seyircilere şarkıyı hep birlikte söyleme çağrısında bulundu.

Beyonce, Bryant çiftini 1999 yılında Kobe Bryant'ın Destiny's Child grubunun Bug-a-Boo klibinde rol aldığından beri tanıyor.

Anma töreni için sahneye çıkan yıldızlardan biri de Alicia Keys'ti. Keys, piyanonun başına geçerek Bryant için Beethoven'ın Ayışığı Sonatı'nı çaldı.

Sahneye çıkan sanatçılardan biri de ABD'li şarkıcı Christina Aguilera oldu. Aguilera, "Ave Maria"yı seslendirdi.

Anma törenine katılanlar arasında Kim Kardashian, Kanye West, Jennifer Lopez, Paula Abdul, Michael Phelps, Snoop Dogg gibi pek çok ünlü isim de yer aldı.

Töreni Bryant ailesinin yanında izleyen Beyonce, performans fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı.
 

Yorumlar (0)