Barış Akarsu doğum gününde anıldı

12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı.

MAGAZİN 29.06.2019, 17:14 29.06.2019, 17:16
Barış Akarsu doğum gününde anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında anmayı unutmadı. 

Bodrum Torba Kavşağı'nda doğum günü olan 29 Haziran'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz'da hayatını kaybeden Akarsu'nun ailesi ve hayranları, şarkıcının posterleri ile Kültür Park'ta toplandı. Burada Akarsu'nun heykeline çiçek bırakıldı. 

Barış Akarsu'nun seslendirdiği 'Rüzgar', 'Islak Islak', 'Amasra' ve 'Gözlerin' şarkıları da söylendi. Amasra Şehir Mezarlığı'na kadar yürüyen grup, anma töreninde Akarsu'nun mezarına karanfil bıraktı. 

Anne Hatice Akarsu, gazetecilere yaptığı açıklamada bulundu. Oğlunun 40. yaş gününde, mezarının başında sevenleriyle bir araya geldiklerini ifade etti. 

Oğlunun vefatının üzerinden 12 geçse de yüreğinin hala yandığını belirten Hatice Akarsu, "Bugün oğlumun doğum günü. Oğlum gönüllerde taht kurmuş bir evlat. Allah'ıma bana bir evlat verdiği için şükürler olsun. Dünyanın dört bir yanından gelenler var. Ben nefes alabiliyorsam onlarla alabiliyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Rabbimin de bir bildiği var ve bu benim için bir sınav ve ben bu sınavı vereceğim. Barış'ımın da dediği gibi bu dünya yalan dünya." dedi. 

Ne olmuştu?

Barış Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil, 29 Haziran 2007'de, Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyon ile çarpışmıştı. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman yaşamını yitirmiş, tedavi altına alınan Barış Akarsu da 5 gün süren hayat mücadelesini kaybetmişti.  

Yorumlar (0)