Balık diyeti, Robbie Williams'ı öldürüyordu!

Ünlü şarkıcı Robbie Williams, balık diyeti yüzünden adeta ölümden döndü. 

MAGAZİN 18.12.2020, 10:00 18.12.2020, 16:51
Balık diyeti, Robbie Williams'ı öldürüyordu!

Robbie Williams, balık diyeti nedeniyle zor günler geçirdi. 

İngiliz şarkıcı, günde iki defa balık tükettiğini belirterek, rahatsızlanması nedeniyle eşi Ayda Field'ın ısrarı üzerine doktora gittiğini ve kendisine test yapıldığını ifade etti.

49 yaşındaki şarkıcı, cıva zehirlenmesi geçirdiğini öğrendiğini ve ölümden döndüğünü söyledi. 

Balık diyeti nedir?

Balık diyeti, aşırı kilosu olmayan ancak vücudunda bazı bölgelerin incelmesini hedefleyen kişiler için oldukça uygun diyetlerden biri. Uzmanların bölgesel incelme için tavsiye ettiği balık diyeti, kış aylarında uygulandığında yaz aylarına sıkı bir vücut ile başlama olanağı sağlıyor. Bu nedenle kış mevsiminde uygulanan en yaygın diyetlerden biri olarak biliniyor. Balık diyeti sayesinde insanlar, kalça ve bel bölgelerinde meydana gelen yağlanmaları rahatlıkla azaltabiliyor. 

100 gram levreğin 97 kaloriye sahip olduğu biliniyor. 2 gram yağ ve 18 gram protein içeren levreğin, 53 miligram kolesterole sahip olduğu ifade ediliyor. 100 gram dana etinin ise 305 kaloriye sahip olduğu biliniyor. 21 gram yağ ve 25 gram protein içeren dana etinin, 110 miligram kolesterole sahip olduğu belirtiliyor. 

Proteinleri kolay bir şekilde sindirilebilen taze balıklar, Omega 3 yağ asitleri açısından da çok zengin. Söz konusu asitler, beyinde gri maddenin gelişmesine, gözde ise retinanın gelişmesine yardımcı oluyor. Balığın etli kısımlarının tüketilmesi tavsiye ediliyor. Pişirmede ise ızgara, fırın ya da buğulamanın tercih edilmesi öneriliyor.

Yorumlar (0)