Babil dizisi ne zaman başlayacak? İşte Babil'in konusu ve oyuncuları

Birbirinden iddialı isimleri buluşturan Ay Yapım'ın iddialı dizisi Babil'in 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

MAGAZİN 06.01.2020, 11:15

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi iddialı isimlerin yer aldığı Babil, yayın hayatına Star TV’de başlayacak. Peki Babil dizisi ne zaman başlayacak? İşte Babil'in konusu ve ilk bölüm fragmanı.

Ay Yapım'ın iddialı dizisi Babil'de Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi birbirinden iddialı oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ezel ve İçerde gibi unutulmaz dizilerin yönetmeni Uluç Bayraktar otururken, dizinin hikâye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Sürükleyici hikâyesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla Babil, 17 Ocak Cuma saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Babil dizisinin konusu nedir?
İdealist bir iktisat profesörü olan İrfan'ın (Halit Ergenç), haksız yere işten çıkarılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz'in (Beren Kasımoğulları) hastalanması sonucu hayatı alt üst olur.

İrfan'ın çaldığı her kapı birer birer yüzüne kapanırken, eşi Eda'nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları olan Egemen'den (Ozan Güven) yardım istemesi sonucu İrfan kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur.

Bu macerada bir sürü sınavla karşı karşıya kalan İrfan'ın aşması gereken sorunlardan biri de, evlenmek üzereyken ayrıldığı ve unutamadığı aşkı İlay'ın (Birce Akalay) tehlikeli bir iş adamı olan Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıdır.

Acaba bu tehlikeli macera esnasında karşılaştığı idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) İrfan'ı kurtarabilecek midir?
 

Yorumlar (0)