Oğulcan Engin gönlünü kaptırdı mı?

Hercai dizisindeki rolüyle dikkat çeken Ebru Şahin'in Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. İkiliden henüz bir açıklama gelmedi.

MAGAZİN 06.01.2020, 11:12
Oğulcan Engin gönlünü kaptırdı mı?

Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Daha önce Seda Sayan'ın da beğendiğini söylediği Ebru Şahin, söylentilere göre Oğulcan Engin'le aşk yaşamaya başladı.

İkili geçtiğimiz günlerde Oğulcan Engin'in yeni kafesinde ilk kez görüntülendi. Oğulcan Engin'in Cihangir'deki kafesi Emily's Garden'da vakit geçiren ikili magazincilerden kaçmamaya karar verdi.

Ebru Şahin kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mart 1994 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, ilk oyunculuk tecrübesini 2016 yılında Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Sonrasında Babam filmi ile Savaşçı dizisinde de rol alan Ebru Şahin kısa süre önce Star TV'de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisiyle ünlendi. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Burcu karakteriyle izleyicileri kendine hayran bırakan Ebru Şahin ATV'de yayınlanan Hercai dizisinde de başrole hayat veriyor.

Oğulcan Engin kimdir?

30 Ağustos 1990 tarihinde doğan Oğulcan Engin, Seda Sayan ile Sinan Engin çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Oğulcan Engin, Milano'da European School Of Economics'te öğrenim gördü.

Oğulcan Engin 1999 yılında Beşiktaş altyapısında futbol oynamaya başladı. 2007 yılında 2 defa Türkiye U-17 Millî Takım formasını giyme şansı bulan Oğulcan Engin uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdi ve bu dönemin bitiminde bedelsiz olarak Kasımpaşa Spor Kulübüne transfer oldu. Futbol yaşamını sonlandıran Oğulcan Engin, Acun Medya’da çalışıyor.

Yorumlar (1)
EAGLE EYE - MASALCI 4 yıl önce
Ebru Şahin gibi zeki, aklı başında, akıllı, birisi olarak çıkıp playboy olan birisiyle birliktelik yaşayacak. Buna asla inanmam. Eğer böyle bir şey olursa o zaman bir insan ancak bu kadar kendisini yerin dibine sokmuş demektir. Seda Sayan'da önüne geleni gelin adayı seçmiş oğlunun aşk boncukları dağıttı kişiler Buse İskenderoğlu, Leyla Feray, Sima Tarkan, Aleyna Tilki ve liste uzadıkça uzuyor. Ebru Şahin böyle bir hata yaparsa resmen kendi bacağına sıkmış olur, kariyeri yerle bir olur böyle önüne gelene boncuk dağıtan playboy birisiyle birlikte olmaya başlarsa. İnşAllah Allah'ın yanında verilmiş bir sadakası olurda bu haber yalan olur. Bir insan kendisini bu kadar da yerin dibine sokmaz herhalde diye düşünüyorum. Önüne gelenle aşk yaşayan playboy birisiyle hayat yaşanmaz. İnşAllah Ebru Şahin böyle bir tamiri olmayan hata yapmaz. İnşAllah playboy birisiyle çıkıp kendisini rezil etmez. Zekasını bilginliğini kullanıp bu hatadan geri döner.