Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde ünlüler geçidi

Bu yıl 8. kez düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri, geçtiğimiz akşam düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Halk oylamasıyla 2019'un "en"lerinin seçildiği geceye ünlüler akın etti.

MAGAZİN 15.01.2020, 10:16 15.01.2020, 10:49
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde ünlüler geçidi

Sanat, spor, cemiyet ve iş hayatından çok sayıda davetlinin katıldığı törenin sunuculuğunu Deniz Akkaya, Saba Tümer ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimler üstlendi.

En iyi TV romantik komedi dizisi ödülü Afili Aşk'ın olurken, dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul en iyi TV romantik komedi kadın ve erkek oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu.

Haluk Levent kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile geceye damga vurdu. Dernek kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım eden Levent'e sanat hayatının 25. yılını kutladı. Gecede verilen özel ödülün sahibi olan Haluk Levent, törende sahneye çıkarak, Aras Bulut İynemli'yle birlikte "Acılara Tutunmak" şarkısında düet yaptı.

Alice Müzikali'ndeki performansıyla en iyi müzikal tiyatro kadın oyuncu ödülünün sahibi olan Serenay Sarıkaya, iddialı kombiniyle törene damga vurdu. Dizi setlerini özlediğini söyleyen Sarıkaya, “‘Alice’ şu an çok ağır basıyor ama dizi setlerini de çok özledim doğrusu” şeklinde konuştu.

En iyi TV dizisi erkek oyuncusu ödülünün sahibi Mucize Doktor dizisiyle izleyenlerin beğenisini toplayan Taner Ölmez oldu. Ölmez, sevgilisi Ece Çeşmioğlu'na evlenme teklif ettiği iddialarına “Doğru değil, haberleri görünce şaşırdık.” yanıtını verdi.

Medcezir dizisinde birlikte rol alan Serenay Sarıkaya ve Taner Ölmez tören sonrası ayaküstü sohbet etti.

O Ses Türkiye, en iyi yarışma programı seçildi. Ödülü Acun Ilıcalı teslim aldı.

Ödül törenine katılan yakın arkadaşlar Özge Özpiriçci ve Buğra Gülsoy birlikte poz verdi.

Çağla Şıkel'in sunduğu "Çağla ile Yeni Bir Gün", en iyi moda, sağlık ve seyahat programı ödülünün sahibi oldu.

Yılın yükselen yıldızı ödülünün sahibi Melisa Şenolsun oldu.

MasterChef Türkiye programının ödülünü, programın jüri üyeliğini üstlenen şef Mehmet Yalçınkaya ve şef Danilo Zanna aldı.

7. Koğuştaki Mucize filminde gösterdiği performansla Deniz Baysal "en iyi sinema kadın oyuncusu" ödülünü alırken, Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, "en iyi müzik grubu" ödülünün sahibi oldu.

En iyi gündüz kuşağı programı:" Esra Erol'da"

Yılın dijital-internet kadın oyuncusu: Ayça Ayşin Turan

En iyi kadın şarkıcı ödülünün sahibi Hande Yener oldu. Yener, ödülü 4 yıl sonra barıştığı müzisyen Berksan'ın elinden aldı.

En iyi albüm: Devran - Merve Özbey

En iyi haber programı erkek sunucu: Cem Öğretir

En iyi proje albüm ödülü: Selda Bağcan Şarkıları - Cenk Eren

En iyi arabesk fantezi erkek sanatçı: Alişan

En iyi talk show programı: Eser Yenenler Show

En İyi yardımcı kadın oyuncu: Çarpışma- Merve Çağıran

Yorumlar (0)