Avrupa Yakası’nın Volkan’ı Ata Demirer, yıllar sonra dizi ile ilgili itirafta bulundu!

Sevilen oyuncu Ata Demirer, Hülya Koçyiğit’in programına konuk oldu. İlk iki sezonunda ve son sezonunda rol aldığı ‘Avrupa Yakası’ dizisi hakkında itirafta bulunan Demirer, diziyi uzun süre kabul etmeyi istemediğini itiraf etti. Ayrıca Demirer, ‘Eyyvah Eyvah 4’ filmini çekip çekmeyeceği konusunda da açıklamada bulundu.

MAGAZİN 25.04.2021, 17:29 26.04.2021, 11:36
Avrupa Yakası’nın Volkan’ı Ata Demirer, yıllar sonra dizi ile ilgili itirafta bulundu!

Canlandırdığı karakterler ve yaptığı şovlarla herkesin sevgisini kazanan ünlü komedyen Ata Demirer, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Çocukluğundan bahseden sevilen oyuncu, çocukken şişman olmanın çok zor bir şey olduğunu söyledi. Ama çocukluğunun bir yandan Bursa’da geçmesinden kaynaklı eğlenceli olduğunu söyleyen Demirer, renkli ve bol müzikli bir mahallede yaşadığını söyledi. Hayatın kendisini çok mutlu ettiğini de belirten Demirer, sevdiği coğrafyada yaşamanın kendisine çok iyi geldiğini söylüyor.



Yeni filminin adını açıkladı

Sinema izleyicisinin ‘Eyyvah Eyvah’ serisini çok sevdiğini de söyleyen Demirer, ‘Eyyvah Eyvah 4’ ün çekilmesi konusunda talep aldığını belirtti. Tek bir hayatı olduğunu ve çeşitli olmayı sevdiğini belirten Demirer, kendinden başka kişiler çıkarmayı sevdiğini de sözlerine ekledi.



Demirer, ‘Eyyvah Eyvah 4’ ün yapılabileceğini de söyledi. Ancak şu sıra yeni filminin hazırlıklarına başladığını belirten Demirer, filminin adının ‘Bursa Bülbülü’ olduğunu ilk kez açıkladı. Pandemi sürecinde filmi yazmaya başladığını söyleyen Demirer, senaryoyu yazmaya devam ettiğini ama az kaldığını belirtti.



Avrupa Yakası’nı hayatının dönüm noktası olarak tanımlıyor

Söyleşide 3 sezon rol aldığı ‘Avrupa Yakası’ dizisi konusunda da söz açan Demirer, dizinin hayatında dönüm noktası olduğunu belirtti. İlk iki sezonunda rol aldıktan sonra Avrupa Yakası’ndan ayrılan Demirer, dizinin son sezonunda hikayeye dönmüştü. Bu sırada dizi hakkında bir itirafta bulunan Demirer, ilk teklif geldiğinde hikayeyi reddettiğini söyledi.



Dizinin tam turne döneminde teklif edildiğini aktaran Demirer, çok yoğun olduğu için kabul etmediğini söyledi. Ancak yönetmen Hakan Algül’ün kendisini ikna ettiğini belirten Demirer, dizide iyi ki oynadığını söyledi. Gülse Birsel’in yazdığı senaryoları öven Demirer, senaryoların ders gibi olduğunu ve Birsel dışında iyi sit-com yazabilenin olmadığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)