Athena Gökhan: “Acun düşünce ben de düştüm”

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ‘O Ses Türkiye’ programındaki jüri koltuğundan gerçek ayrılma sebebini açıkladı.

MAGAZİN 25.05.2019, 14:31 25.05.2019, 15:03
Athena Gökhan: “Acun düşünce ben de düştüm”

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına katılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki jüri koltuğundan neden ayrıldığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Uzun bir süre jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye’ programından ayrılan Özoğuz, geride bıraktığımız yıl koltuğunu Beyazıt Öztürk’e devretmiş, “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye'de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulunmuştu.

"ACUN DÜŞÜNCE BEN DE DÜŞTÜM"

Özoğuz, yaptığı son açıklama ile oldukça şaşırttı. “Orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun’la muhabbetimizdi.” diyen ünlü şarkıcı, yarışmanın tekrara düşmeye başladığını belirtti.

Özoğuz, “Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)