Aslı Tandoğan ve ailesi acı gününde koronavirüse yakalandı

Oyuncu Aslı Tandoğan ve ailesi kayınpedererinin cenaze töreninde koronavirüse yakalandığını öğrendi. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlatan Tandoğan, 40 yaşında olan eşinin hastalığı ağır bir şekilde atlattığını ve 13 gün boyunca hastanede tedavi altında olduğunu ifade etti.

MAGAZİN 16.12.2020, 11:58
Aslı Tandoğan ve ailesi acı gününde koronavirüse yakalandı

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan’ın kayınpederi Halil Can Yeşilada, geçtiğimiz ay yaşamını yitirdi. Uzun bir zamandır bir ormanın içerisindeki evlerinde izole bir şekilde yaşamını sürdüren Tandoğan ve ailesi, cenaze töreninde koronavirüse yakalaandı.

“Ailecek Kovid-19 olduk”

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videosunda yaşadıklarını paylaşan ünlü isim 40 yaşındaki sürekli spor yapan eşinin de hastalığı ağır bir şekilde atlattığını kaydetti. Ünlü oyuncu cümlelerini şöyle sürdürdü:

“2 Aralık tarihinden beri koronavirüs tedavisi görüyorum. Bu son günlerim. Eşim de koronavirüse yakalandı ve 13 gün boyunca hastanede kaldı. Çok zor zamanlar geçirdi. Ben 5 gün boyunca hastanede kaldım. Annem de koronavirüs oldu fakat o hastalığı bize göre daha hafif bir şekilde geçirdi. Koronavirüse kayınpederimin cenazesi esnasında yakalandığımızı düşünüyorum. Aileden birkaç kişi daha virüse yakalandı. Aslında korunmaya çok dikkat ettik ve evde yalnızca 6-7 kişiydik. Hiç kimseyi eve de kabul etmedik ama maalesef virüse yakalandık.”

“Eşimin çok düzenli bir yaşamı olmasına rağmen değerleri alt üst oldu”

“Eşim her gün sporunu yapan, ne yediğine ne içtiğine fazlasıyla dikkat eden, alkol ve sigara kullanmayan bir kişi. Fakat hastalığı çok zor bir şekilde atlattı. Kendisi 40 yaşında ve nabzı 37’lere kadar düştü. Ayrıca kan değerleri de alt üst oldu. Maskesiz asla ve asla en yakınınızdaki kişilerin bile yakınında durmayın.

Güzel oyuncu, iki çocuğundan uzak kaldığından dolayı zor zamanlar geçirdiğini söyleyerek, “Oğlum anlıyor fakat kızım iki yaşında olduğu için çok üzülüyor. Beni evde görüyor, kucağıma alamayınca ızdırap duyuyor.” dedi.

Yorumlar (0)