Armağan Çağlayan’dan sitem dolu sözler: İki kişi beni çok üzdü

Geçtiğimiz haftalarda akciğer kanseri olduğunu ve tedaviye başladığını açıklayan Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Çağlayan bu süreçte kendisini arayanlara teşekkür ederken Ayta Sözeri ve Nükhet Duru’ya kırgın olduğu ifade ederek sitem etti.

MAGAZİN 30.12.2022, 10:22
Armağan Çağlayan’dan sitem dolu sözler: İki kişi beni çok üzdü

YouTube kanalında yayınladığı programla adından söz ettiren Armağan Çağlayan, geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığını açıklamış ve mücadelesini sürdürmeye devam ettiğini dile getirmişti. Tedavi için 4,5 saat kadar süren bir ameliyata giren Çağlayan, bu süre zarfında kendisine telefon açmayan iki ünlü isme sitemini ifade etti.

“En sevdiklerimizin sevdiği olamıyoruz bazen”

Kanser tedavisi için YouTube kanalındaki programına veda eden Armağan Çağlayan, Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Sitem dolu paylaşım şu şekilde: “Şimdi sizlerin bir dakikanızı saçma sapan kaprislerimle alacağım. Rahatsızlığım süresince o kadar fazla yazan soran ve arayan oldu ki, açıkça söylemek gerekirse bu kadar sevildiğimi tahmin etmiyordum. Bu konuda hepinize minnettarlığımı sunarım. Ancak iki kişinin beni aramaması oldukça üzücü bir durum. Birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu söylediklerim sitem değil."

"Sitemde bulunmaya zaten hakkım yok. Bu yalnızca, kendi sınırlarımı daha kolay bir şekilde çizmek adına kendime küçük bir uyarı oldu. Herkese minnettarım. Sonsuza kadar... En sevdiğimiz kişilerin, ufacık tefecik sevdiği yerine geçemiyoruz bazen! İnsan kırılmıyor değil."

Yorumlar (0)