Amber Heard anne oldu: “Bundan sonraki hayatımın başlangıcı” 

Ünlü oyuncu Amber Heard, bir kız bebeğinin olduğunu fotoğraf ile duyurdu. Kızına annesinin adını veren Heard, “Bundan sonraki hayatımın başlangıcı” şeklinde konuştu. 

MAGAZİN 02.07.2021, 11:40 03.07.2021, 09:41
Amber Heard anne oldu: “Bundan sonraki hayatımın başlangıcı” 

Son birkaç senedir eski eşi Johnny Depp ile yaşadığı trajik boşanma davalarıyla gündeme gelen Amber Heard, şu anda yeni doğan kızı ile gündemde. Bebeğini dünyaya getirdiğini fotoğraf ile duyuran Heard, herkese sürpriz yaptı. 



35 yaşındaki ABD’li yıldız, bebeği ile fotoğrafının altına şu açıklamayı yazdı: “Bu haberi paylaştığım için hem heyecanlı hem mutluyum. Çocuk sahibi olmak istediğime seneler önce karar verdim. Kendi şartlarımda bunu gerçekleştirdim. Kaderimizin en temel parçalarından olan birini bu şekilde düşünmenin kadınlar için ne denli radikal olduğunu şimdi anlıyorum. Umuyorum ki beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya kısa sürede geliriz.” 



“Bundan sonraki hayatımın başlangıcı” 

Heard: “Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunuyor. Fakat işimin, beni bu konuda kontrol altında tuttuğunu da biliyorum. Kızım, 8 Nisan 2021’de dünyaya geldi. Adı, vefat eden annemin ismi: Oonagh Paige Heard. O, bundan sonraki hayatımın başlangıcı.” 



Taşıyıcı anne vesilesiyle oldu 

Uluslararası bir magazin kaynağına göre Amber Heard’ün sağlık sorunu bulunuyordu ve bu sebeple kendi bebeğini taşıyamıyordu. Heard ise taşıyıcı anne bularak bebeğinin doğmasını sağladı. Heard’ün arkadaşlarından biri ise ünlü yıldızın mutluluk sarhoşu olduğunu, her zaman anne olmak istediğini ve sonunda bunu gerçekleştirdiğini belirtti. 

Yorumlar (0)