Aleyna Tilki ateş püskürdü

Son dönemlerde ortaya çıkan aşk haberlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Aleyna Tilki, sevgilisinin olmadığını dile getirerek, "Ben, bu çağın sevgili tabularını reddediyorum. Beni bundan sonra herhangi birisinin sevgilisi olarak konuşamazsınız." dedi.

MAGAZİN 22.09.2021, 00:12 22.09.2021, 14:25
Aleyna Tilki ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son dönemlerde kendisi hakkında ortaya atılan aşk dedikodularına, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla cevap verdi.

Bahse konu iddialara kızarak sitem eden Tilki, "Benim sevgilim falan yok." diye konuştu.

"Bundan sonra konuşamazsınız..."

Genç şarkıcı, "Bir süredir sevgilim varmış gibi konuşuyorsunuz. Benim sevgilim falan yok. Ben, bu çağın sevgili tabularını reddediyorum. Beni bundan sonra herhangi birisinin sevgilisi olarak konuşamazsınız. Çünkü yalan ve asılsız olmuş olacak." sözlerini sarf etti.

"Biraz maço olsun"

Daha evvel bir YouTube programında "Nasıl bir ilişki isterdin?" sorusuna yanıt veren Tilki, "Önceden beni tanıyor olması gerekir. Fakat ben onun adını bile bilmeyeceğim. Hediyeler, ayıcıklar, çiçekler göndermeli, bende merak uyandırmalı. Sonra bir şekilde adını öğreneceğim. İlk buluşmada yalnız olmak istemem, arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olmalıyız. Çok ağır, efendi, biraz maço olsun. İş saatlerime karışmasın. Özünde maçoluk olacak, öyle hissettirmemek için elinden gelen her şeyi yapacak." demişti. 

Yorumlar (0)