Acun Ilıcalı, Survivor 2024'e katılacak 6. yarışmacıyı açıkladı

Büyük heyecana sahne olacak Survivor All Star 2024 yarışmacıları, Acun Ilıcalı tarafından teker teker açıklanıyor. Başarılı televizyoncu, Survivor'da daha önce 2 kez yer alan bir yarışmacının bu yıl yeniden katılacağını duyurdu. İşte yeni sezon öncesi açıklanan 6. yarışmacı...

MAGAZİN 11.09.2023, 11:55 Hakan Öksüz
Acun Ilıcalı, Survivor 2024'e katılacak 6. yarışmacıyı açıkladı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışması, bu sezon çok farklı bir heyecana sahne olacak. Şubat ayında başlaması beklenen Survivor All Star 2024, ilk defa SMS'siz yapılacak. Seyirci etkisinin olmayacağı Survivor'da yarışmacılar, popülerliklerini kullanarak adada alamayacak.

Survivor All Star 2024 açıklanan isimler

Acun Ilıcalı yeni sezon kadrosunu sosyal medya hesabından açıklıyor. Şimdiye kadar yeni sezonda yer alacak 5 isim açıklanmıştı. Bunlar Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım ve Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu.

Damla Can yeniden Survivor'da

Acun Ilıcalı, 6. yarışmacıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Daha önce Survivor'a 2 kez katılan Damla Can, yeni sezonda adada mücadele edecek isimlerden biri oldu. 

2017 ve 2019'da katılmıştı

Acun, Damla Can'ın yarışmanın favorilerinden olacağına inandığını belirtti. Yarışmadaki olayların irdelendiği Survivor Panorama programında yorumculuk yapan Damla Can, 2017 ile 2019'da Survivor'a katılmıştı.

Yorumlar (0)