9 yıllık aşkta üzücü son: Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı sona erdi!

Rol aldığı Çukur dizisindeki rolüyle adından söz ettiren ödüllü oyuncu Damla Sönmez ve 9 yıldır ilişki yaşadığı meslektaşı Ushan Çakır’ın ayrıldıkları iddia edilmişti. Üzücü haber, Damla Sönmez tarafından doğrulandı. 2018 yılında nişanlanan çift, yaklaşık dokuz yıldır süren ilişkilerine son verdi.

MAGAZİN 15.04.2021, 10:16 15.04.2021, 17:56
9 yıllık aşkta üzücü son: Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı sona erdi!

Beraber rol aldıkları ‘Uzun Hikaye’ filminin çekimlerinde tanışan ve 2012 yılından bu yana beraber olan oyuncular Damla Sönmez ve Ushan Çakır’ın, dokuz yıllık ilişkilerine son verdikleri iddia edilmişti. Geçtiğimiz sezondan bu yana ‘Çukur’ dizisinde ‘Efsun’ karakterine heyet veren Damla Sönmez, iddia hakkında açıklamada bulundu. Yolda görüntülenen Sönmez, gazetecilerin sorduğu iddiaları doğruladı. 



2018 yılında nişanlanmışlardı

Dedikoduların doğru olduğunu ve Ushan Çakır ile ayrıldıklarını belirten Sönmez, bu işin kısmet olduğunu belirtti. Birbirleri hakkında doğru insanı bulduklarını söyleyen ikili, 2018 yılında da nişanlanmıştı. Yaklaşık üç yıldır nişanlı olan ve evlilik planları yapan çift, ayrılık haberleriyle hayranlarını da üzmüş oldu.  



Ödüllü bir oyuncu oldu

3 Mayıs 1987 tarihinde doğan Damla Sönmez, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. New York’ta aldığı eğitimin ardından, 2009 yılında ‘Kampüste Çıplak Ayaklar’ filmiyle sinemaya adım attı. ‘Bornova Bornova’ filmindeki rolüyle bir çok festivalden ödül kazanan Sönmez, bir çok dizide de rol alarak milyonların beğenisini kazanmıştır. 2015 yapımı ‘Deniz Seviyesi’ filmindeki rolüyle de pek çok ödül kazanan Sönmez, 2018 yapımı ‘Sibel’ filmindeki rolüyle de ulusal ve uluslararası bir çok festivalden ödülle dönmüştür. 2019 yılından bu yana rol aldığı ‘Çukur’ dizisinde ‘Efsun’ karakterine hayat vermektedir.



Pek çok projede rol aldı

23 Mayıs 1984 yılında dünyaya gelen Ushan Çakır, bugüne kadar pek çok projede rol alarak adını duyurmuştur. İlk olarak 2005 yılında Belalı Baldız dizisinde rol alan Çakır, 2011 yılında rol aldığı ‘Leyla ile Mecnun’ dizisindeki Arda karakteriyle fenomen olmuştur. Bir çok tyatro oyununda da rol alarak herkesin beğenisini kazanan Çakır, son olarak Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? filminde rol aldı. Aynı zamanda yeni yayına giren Kırmızı Kamyon dizisinde rol alan Çakır, dizide Cem karakterine hayat verdi.     , 

Yorumlar (0)