79 yaşındaki Robert De Niro'nun yedinci çocuğu oldu

Ünlü aktör Robert De Niro, yedinci kez baba olduğu haberiyle gündeme geldi. Kendisiyle ilgili mutlu haberi yakın çevresine duyuran De Niro'nun, yeni doğan çocuğunun adı ve cinsiyeti hakkında henüz bilgi verilmedi.

MAGAZİN 10.05.2023, 09:16 10.05.2023, 17:54
79 yaşındaki Robert De Niro'nun yedinci çocuğu oldu

Ünlü aktör Robert De Niro, "About My Father" isimli yeni yapımının tanıtımı adına verdiği bir röportajda büyük bir sürpriz paylaştı.

Hayranlarını şaşkınlığa uğrattı

Bir basın mensubunun altı çocuğu olduğunu dile getirmesi üzerine açıklama yapan oyuncu, "Aslında yedi" dedi. Ünlü aktör sözlerine, "Bir bebeğim var" şeklinde devam etti. De Niro, bebeğinin annesi ve bebeği hakkında detay paylaşmadı.

Ünlü aktör Robert De Niro, özel hayatı konusunda daima sessiz kalmayı tercih eden isimlerden bir tanesi. Bugüne dek, kadınlarla ve bu ilişkilerinden olan çocuklarıyla ilgili detayları toplumla paylaşmaktan uzak duran oyuncu, bu röportajla hayranlarına büyük bir sürpriz yaşattı.

Ünlü aktörün evlilik hayatı

Ünlü aktör Robert De Niro, 1976 yılında oyuncu Diahnne Abbott ile evlendi. İkili, De Niro'nun kariyerinde önemli bir yere sahip olan "Taksi Şoförü" filmi setinde tanıştı. Evlilikleri sırasında Abbott'ın kızını evlat edinen De Niro, ona kendi soyadını verdi. Kısa bir süre sonra ikinci çocukları Raphael De Niro dünyaya geldi.

De Niro, 1988 yılında model Toukie Smith ile ilişki yaşamaya başladı ve çiftin evliliği sona erdi. De Niro ve Smith, taşıyıcı anne aracılığıyla 1995 yılında ikiz oğulları Aaron Kendrick ve Julian Henry'yi dünyaya getirdi. Ancak çift, ikizlerinin doğumundan bir yıl sonra ayrıldılar.

Robert De Niro'nun ikinci ve son evliliği 1997 yılında Grace Hightower ile oldu. 1998'de ilk oğulları Elliot'ın doğumundan sonra boşandılar ancak 2004'te evlilik yeminlerini tazeleyerek 20 yılı aşkın bir süre birlikte kalmayı başardılar. İkinci çocuğu Helen Grace, 2011'de bir taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldi. Çift, 2018'de boşandı.

Yorumlar (0)