Yaşadığı konteynere el kondu: 5 gündür parkta yaşıyor!

Antalya'nın Serik ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan konteyner evde yaşayan Durdu Bodur, kardeşi tarafından evden kovulduğunu ve 5 gündür parklarda yaşadığını söyledi.

YAŞAM 30.04.2024, 18:34 01.05.2024, 18:35 Şeyda Gül
Yaşadığı konteynere el kondu: 5 gündür parkta yaşıyor!

53 yaşındaki Durdu Bodur, annesinin arsasında yaşamaya izin verdiğini ve tek şartının kendisine bakması olduğunu belirtti. Bodur, "30 yıldır Antalya'da yaşıyordum. Anneme buraya gelip yerleşeceğimi söyledim. O da tamam dedi ve ‘tek şartım bana bakman’ dedi. Ben de tamam dedim. Tüm kardeşlerimle konuştuk. Belediye sayesinde subasman döktürdük ve konteyner koydurduk. Orada yaşıyordum ve hayatımı düzene sokmuştum" dedi.

Ancak Bodur'un kardeşi, araziyi satmak isteyince sorunlar başladı. Bodur, "Bu kez kardeşim evden çık, tarlayı satacağız demeye başladı. Annemi formaliteden oraya getirdiler, ikametgahı belli. Mahalle muhtarımız her şeyi biliyor" şeklinde konuştu.

Günde 12 saat çalışıyorum

Bodur, kardeşinin kendisini Kadir Gecesi günü zor kullanarak sokağa attığını iddia etti. Kardeşinin, annesine bakmadığını iddia ederek kendisini sokağa attığını savunan Bodur, “Bütün mercilere şikayetimi yaptım. Ölüm tehdidi aldığımı, beni bıçakla kovaladığını söyledim” ifadelerini kullandı. 

Bu zor durumda bile çalışmak zorunda kaldığını belirten Bodur, “Tek amacım üniversitede okuyan kızımın tahsilini bitirtmek, 1 yılı kaldı. Dedim ki, ‘1 yıl müsaade edin, çocuğumu mezun edeyim’. Günde 12 saat çalışıyorum. Kardeşim, beni çalışıyorum diye sokağa atıyor. ‘Çalışmayacaksın, annenin yanında oturacaksın’ diyor" şeklinde konuştu.

Bana yardım etsinler, ne yapacağımı bilemiyorum

“Ben kızımı evime götürüp bir poğaça yediremiyorum, ağırlayamıyorum ve ben burada parkta kalıyorum. Herkes sesimi duysun istiyorum, bana yardım etsinler, ne yapacağımı bilmiyorum" ifadelerini kullanan Bodur, yaşadığı sıkıntıyı herkesin sesini duymasını ve yardım etmelerini istedi.

Yorumlar (0)