Üsküdar'da kafede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Üsküdar'da barışmak amacıyla bir kafede buluşan iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

YAŞAM 23.05.2024, 21:59 24.05.2024, 01:43 Buse Önder
Üsküdar'da kafede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde, Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, saat 20.10 sıralarında, husumetli iki grup arasında barışma amacıyla yapılan görüşme silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ölenlerin kimlikleri belli oldu

Çatışma sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin Tamer Kazan, Okan Güner ve Veli Hakan Karakaş olduğu tespit edildi.

2 kişi gözaltına alındı

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemeler yaparken, çok sayıda boş kovan bulundu. Olayla bağlantılı olarak Fikret Ö. ve kafenin işletmecisi Canpaşa Y. gözaltına alındı.

Valilikten Açıklama

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Yorumlar (0)