İki çocuk annesi kadının feci ölümü

Mersin'de bulunan bir evde çıkan yangında iki çocuk annesi 34 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi. Yangın esnasında ölen kadının çocuklarının ise Gaziantep'te babasının yanında olduğu belirtildi.

YAŞAM 27.09.2021, 18:15 28.09.2021, 16:42
İki çocuk annesi kadının feci ölümü

Aktarılan bilgiye göre, yangın, merkez Toroslar ilçesine bağlı olan Sağlık Mahallesi üzerindeki Yazar Apartmanı'nın birinci katında çıktı. Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay mahalline çok sayıda itfaiye, güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. İtfaiye personelleri yangına kısa süre içerisinde müdahalede bulunurken, emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde yangın söndürülürken, 34 yaşında iki çocuk annesi Cevahir İlhan'ın cesedi, evin salonunda bulundu. Ekiplerin yanan evde gerçekleştirdiği araştırmada çocuklar bulunamazken, her iki çocuğun da Gaziantep'te babalarının yanında olduğu belirtildi.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Yangının ardından, ölen kadının yakınları gözyaşı dökerken, emniyet güçleri sinir krizi geçirenleri sakinleştirmekte zaman zaman zorluk yaşadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının akabinde talihsiz kadının naaşı, otopsi yapılmak üzere hastane morguna nakledildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.





















Yorumlar (0)