Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri: Hedefimiz 2025'te 25. şampiyonluk

Galatasaray’ın şampiyonluğunun ardından açıklama yapan teknik adam Okan Buruk, “Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar” ifadelerini kullandı.

SPOR 27.05.2024, 00:10 Şeyda Gül
Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri: Hedefimiz 2025'te 25. şampiyonluk

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından teknik direktörü Okan Buruk’tan açıklama geldi.

Mayıslar bizim oldu

“Çok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim” diyen Buruk, her zamanki gibi Mayısların Galatasaray’ın olduğunu söyledi. Buruk, “Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar” dedi.

Hep birlikte büyük bir iş başardık

Mutluluğu taraftarımızla birlikte yaşadığını dile getiren Buruk, onlara hizmet etmek zorunda olduklarını söyledi. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikte olduklarını kaydeden Buruk, hep birlikte büyük bir iş başardıklarını kaydetti. Buruk, “En çok şeyi taraftarlar hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Çok büyük emek verdik

İki takıma da beraberliğin yaradığı bir mücadele olduğunu anımsatan Buruk, iki takımın da kazanmak için uğraştığını vurguladı. “Kazandığımız için sevinçliyiz. Konyaspor'a da 'hayırlı olsun' diyorum, ligde kaldılar. Maçın sonunda onlar da bu sevinci yaşadı” diyen Buruk, şampiyonlukta en önemli payın oyuncuların olduğunu vurguladı. “Yanlış hatırlamıyorsam antrenmanlara 25 Haziran'da başladık” diyen Buruk, 11 aydır mücadele ettiklerini söyledi.  56 maç oynadıklarını anlatan Buruk, “Çok büyük emek verdik” şeklinde konuştu.

Hedefimiz 2025'te 25. Şampiyonluk

Ligi rekor bir puanla şampiyon olarak bitirdiklerinin altını çizen Buruk, 17 maçlık galibiyet serisi olduğunu anlattı. “Birçok rekoru kıran oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Başkanımıza, yönetim kuruluna hepsine çok teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir iş başardık. Şampiyonluk, bu sene her zamankinden daha zordu” diyen Buruk, o yüzden kazandıkları  ve şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Bir hafta sevineceklerini ve ondan sonra yeni sezonun planlamasını yapacaklarını anlatan Buruk, tekrardan ne yapabiliriz, daha iyi nasıl olabiliriz' diye düşüneceklerini kaydetti. “Bunu düşüneceğiz. Hedefimiz 5. yıldız, 25. şampiyonluk. 2023'te 23. şampiyonluktu, 2024'te 24. Şampiyonluk” ifadelerini kullanan Buruk, hedeflerinin 2025'te 25. şampiyonluğu yaşayarak gerçek yıldızları takabilmek olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)