Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Kopenhag deplasmanına çıkıyor. Kopenhag-Trabzonspor maçı ne zaman? Kopenhag-Trabzonspor maçındaki eksikler kimler? İşte Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı...

SPOR 16.08.2022, 13:58 16.08.2022, 21:15 Hakan Öksüz
Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı

Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı, spor tutkunları tarafından merak ediliyor. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile kozlarını paylaşacak. Trabzon'daki rövanş maçı öncesi avantajlı skor elde etmek isteyen bordo mavililerin hedefi, adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmak. Peki Kopenhag ile Trabzonspor arasındaki kritik karşılaşma ne zaman oynanacak?

Kopenhag-Trabzonspor maçı ne zaman?

Kopenhag-Trabzonspor maçı ne zaman? sorusunun yanıtını arayan spor tutkuları, internet üzerinden araştırma yapıyor. Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı merak ediliyor. Kopenhag-Trabzonspor maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Dev mücadele, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Parken Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin hakemi İngiliz Michael Oliver olacak.

Kopenhag-Trabzonspor maçındaki eksikler

Kopenhag-Trabzonspor maçındaki eksikler, her iki takımın hocasını da zor durumda bırakıyor. Temsilcimiz Trabzonspor, Kopenhag deplasmanına Marek Hamsik ile Edin Visca'nın yokluğunda gitti. Marek Hamsik'in 24 Ağustos'taki rövanş maçında sahaya çıkabileceği belirtiliyor. 

Rakip Kopenhag'da eksiklerin fazlalığı, teknik direktör Jess Thorup'un canını sıkıyor. Danimarka ekibinde Daramy, Khocholava, Grbara, Ankersen ve Boilesen'in Trabzonspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Biletlerin tükendiği ve karşılaşmanın oynanacağı 38 bin kişilik Parken Stadı'nın tamamen dolacağı ifade edildi.

Yorumlar (0)