Kopenhag-Trabzonspor maçını yönetecek hakem netleşti!

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında 16 Ağustos Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Kritik maçın hakemleri belli oldu. İşte maça dair detaylar...

SPOR 14.08.2022, 14:39 Hakan Öksüz
Kopenhag-Trabzonspor maçını yönetecek hakem netleşti!

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Danimarka ekibi Kopenhag ile eşleşti. 16 Ağustos Salı günü Parken Stadyumu'nda yapılacak karşılaşmayı yönetecek hakem de netleşti. Kritik maçı yönetecek isim, İngiliz hakem Michael Oliver oldu. 

Real Madrid ile Eintracht Frankfurt arasındaki Süper Kupa karşılaşmasını da yöneten Michael Oliver, son yıllarda UEFA'nın gözde hakemlerinden biri oldu. Simon Bennett ve Stuart Burt ise Oliver'ın yardımcılığını yapacak. Mücadelenin dördüncü hakeminin ise Robert Jones olacağı belirtildi.

Bordo mavili kafile, Danimarka'ya uçacak!

Şampiyonlar Ligi play off turunda güçlü rakibini geçerek adını gruplara yazdırmak isteyen Trabzonspor, kritik maçın hazırlıklarına dün yapılan antrenman ile başladı. Antrenmanda Şampiyonlar Ligi temalı futbol toplarının kullanıldığı görüldü. Bordo mavili kafile, yarın saat 12.00'de THY'ye ait özel bir uçakla Danimarka'ya gidecek ve kritik maçın son hazırlıklarını yapacak.

Kopenhag-Trabzonspor maçının saati ve kanalı!

Kopenhag ile Trabzonspor arasındaki maç, 16 Ağustos Salı günü saat 22.00'de başlayacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı olarak ekranlara gelecek. Bu maçtan avantajlı bir skor ile ayrılmak isteyen Abdullah Avcı'nın öğrencileri, karşılaşmanın rövanşını 24 Ağustos Çarşamba günü Trabzon'da yapacak. Turu geçen takım, gruplara kalacak.

Takımların performansları nasıl?

Play off maçı öncesi Trabzonspor'un yüksek performansı dikkat çekiyor. Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren bordo mavililer, Süper Lig'de yeni sezonun ilk iki maçından da galibiyetle ayrıldı. Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Danimarka temsilcisi Kopenhag ise kötü günler geçiriyor. Ligde çıktığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 yenilgi alan Kopenhag, son olarak kendi sahasında Randers'a 3-1 mağlup oldu.

Yorumlar (0)