Trabzonspor'un iki yeni transferi kente geldi

İspanya takımlarından Real Betis'te forma giyen Marc Bartra ile Fas ekibi FUS Rabat'ın futbolcularından Montasser Lahtimi, Trabzonspor ile transfer görüşmesi gerçekleştirmek üzere şehre geldi.

SPOR 14.08.2022, 21:45
Trabzonspor'un iki yeni transferi kente geldi

Trabzon Havaalanı Dış Hatlar Terminali'nden çıkış yapan Bartra, dizibox izle, kendisini karşılayan ve tezahüratlar yapan taraftarları selamladı.

"Böyle bir şeyi asla beklemiyordum"

Burada basın mensuplarına açıklamalar yapan Bartra, Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiğini kaydederek, "İnanılmaz derecede motive olmuş durumdayım. Trabzonspor'a yardım etmeye, hedeflerine ulaşmasına ve gerçeğe dönüşmesine yardımcı olmaya geldim. Muhteşem bir sevgi, böyle bir şeyi asla beklemiyordum. Henüz ilk günden bu sevgiyi görebilmek beni de inanılmaz derecede mutlu etti. Onlara karşılık vermeyi umuyorum." şeklinde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı heyecanla bekliyorum"

Deneyimli oyuncu, Barcelona ve Borussia Dortmund formalarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynama olanağı bulduğunu anımsatarak, "Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı heyecanla bekliyorum. Süper Lig'de de büyük hedefleri olan bir takıma geldim. Geçtiğimiz yıl bunu gerçekleştirmiş ve bunu yinelemeyi umuyoruz." diye konuştu.

Konuşmasının akabinde taraftarların arasından güçlükle araca binen Bartra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne doğru hareket etti.

Lahtimi de indi

Diğer yandan, bordo-mavililerin transfer görüşmelerine devam ettiği Fas ekibi FUS Rabat'ın futbolcularından Montasser Lahtimi de aynı dakikalarda geldiği kentte, iç hatlar terminalinden çıkış gerçekleştirerek kulüp aracıyla tesislere doğru gitti.

Yorumlar (0)