Edin Visca sahalardan ne kadar uzak kalacak? Kulüpten açıklama!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Edin Visca, dün oynanan Hatayspor maçında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Bosnalı oyuncunun son durumuna yönelik gece yarısı yapılan açıklamada, Edin Visca’nın sol kolunda bulunan kemikte kırık tespit edildiği duyuruldu.

SPOR 13.08.2022, 14:00
Edin Visca sahalardan ne kadar uzak kalacak? Kulüpten açıklama!

Bordo-mavili takımın 1-0 galip ayrıldığı Atakaş Hatayspor maçında, yılzdız futbolcu Edin Visca, talihsiz bir sakatlık yaşadı. 

Kolunda kırık tespit edildi

Maçın 40. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Edin Visca’nın sağlık durumuna yönelik açıklama Kulüp Doktoru Halil Polat’tan geldi. Polat, “Takımımızın A. Hatayspor ile oynadığı karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Edin Visca'nın yapılan muayene ve görüntülemesi neticesinde sol kol bölgesinde kırık (humerus kemiği) tespit edilmiş, ilk müdahalesi gerçekleştirilmiştir. Oyuncumuzun tedavisiyle ilgili ilerleyen dönemde bilgilendirme yapılacaktır.” açıklamasını yaptı.

Abdullah Avcı: “Yeni bir değerlendirme yapacağız”

Maçtan sonra Edin Visca’nın durumuna yönelik açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şunları söyledi:

“Devamlı yazdığın, oynattığın bir futbolcu. Yarın bir sağlık ekibiyle görüşüp bir durum değerlendirmesinde bulunacağız. Marek Hamsik, oyun planımızın en değerli taşlarından biri. Transferle ilgili 1-2 eksiğimiz vardı. Birini aldık fakat yeni fırsatlar da olabiliyor. Şimdi stoper meselesi var. Bugünden sonra bir değerlendirme daha yapacağız. Edin Visca’nın  süreci 3 ay mı 6 ay mı olacak? Çok net bilemiyorum. Buna uygun bir planlama yapacağız. Çalışmaya ve en iyisini yapmaya devam edeceğiz. İhtiyaç olan yerlere takviye için yöneticilerimiz destek veriyor. Yarından sonra net bir karar verebilirim”

Yorumlar (0)