İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

SPOR 19.07.2022, 19:09 20.07.2022, 14:54
İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları

Sarı-lacivertlilerde 2022-23 forma tanıtımı Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda yapıldı. 

Etkinliğe Başkan Ali Koç, yönetim kurulu mensupları, Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis ve davetliler iştirak etti.

Tanıtım videolarının seyredildiği ve sanatçı Ece Seçkin'in konser verdiği etkinlikte forma tanıtım kısmına geçildi. Sarı-lacivertlilerin yeni sezon formalarını oyuncular Sarp Can Köroğlu, Afra Saraçoğlu ve Sarp Akkaya tanıttı. Formaları sırtına geçiren ünlüler, formaları çok beğendiklerini dile getirdi.
 

Formaların fiyatları da açıklandı

Başkan Koç ise gerçekleştirdiği konuşmada, yeni formalarla birlikte enerjiyi sahaya yansıttıklarında işlerinin çok daha kolay olacağını ifade etti.

Koç, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nun çatısındaki faaliyetler sebebiyle forma tanıtımının Ülker Salonu'nda yapıldığını ve başarılı olduğunu söyledi.

Fenerbahçelilerin gününü de kutlayan Koç, şu sözleri sarf etti:

"Bu yıl formalarındaki fikirleri ve dizaynı çok beğendim. Taraftarlarımızın da beğeneceğini düşünüyorum. Kombineler saatler içinde tükendi. Taraftarımızın gücü, sadakati, bağlılıkları, dünyada emsali olmayan düzeyde. Kombinelerde olduğu gibi forma satışlarında da rekor bekliyoruz. 

Formamız 72 gram ağırlığında. Adeta bir mendil ağırlığında. Dünyanın en hafif formasından söz ediyoruz. Bu sene 5 bin adet satışa çıkacak. Fiyatı 1907 TL olacak. Normal formalarımızın fiyatı ise 629 TL. İmkanı olan herkesin almasını temenni ediyorum."
 

Yorumlar (0)