Ekuban'ın testi pozitif! Fenerbahçe maçında olmayacak

Başakşehir maçında rahatsızlığından dolayı forma giyemeyen Ekuban'ın son korona testi pozitif çıktı.

SPOR 18.10.2020, 20:20 18.10.2020, 20:28
Ekuban'ın testi pozitif! Fenerbahçe maçında olmayacak

Trabzonspor’da bir zamandır yaşamış olduğu hastalığı nedeniyle takımdan ayrılan Caleb Ekuban'ın son korona testinin pozitif çıktığı kaydedildi.

Üçüncü testi pozitif çıktı

Bordo-mavili takım tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Ekuban’ın 13 Ekim’de Gana Milli Takımı kampından Trabzon’a dönmesinin ardından kampta bulunan oda arkadaşının korona testinin pozitif çıktığı öğrenilmiştir.

Pozitif vaka temaslı olduğu sebebiyle izole edilip takibi sürdürülen oyuncunun ilerleyen günlerde yüksek ateşten hastanede tedavisi gerçekleştirilmiş ve beraberinde uygulanmış olan test sonucu negatif olarak çıkmıştır.

17 Ekim 2020 tarihinde yapılan son testi pozitif çıkan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır.” denildi.

Başakşehir maçındaki rahatsızlığından dolayı forma giyemeyen Ekuban, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile oynanacak olan maçlarda forma giyemeyecek.

Oda arkadaşı Bernard Mensah’tı

Gana Milli Takımı’ndan dönmesinin ardından geçtiğimiz günlerde yapılan rutin korona testinde bulguya rastlanan Mensah, Ekuban’ın milli takımdaki oda arkadaşıydı.

Bundan dolayı Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu protokollerden dolayı bir zamandır karantinadaydı.

Yorumlar (0)