Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde "Eylem Tok" detayı!

Ekranlara fırtına gibi giren "Taş Kağıt Makas" dizisinin yeni bölüm fragmanında gösterilen olaylar, akıllara ABD'ye kaçan Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'u getirdi. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar, merakla bekleniyor.

MEDYA 02.04.2024, 18:18 03.04.2024, 16:05 Hakan Öksüz
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde "Eylem Tok" detayı!

Henüz 5 bölümü yayınlanan Taş Kağıt Makas, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizinin yeni bölüm tanıtımı, sosyal medyada gündeme oturdu. 

Firari Eylem Tok ve oğlu, gündeme oturmuştu

İzleyicileri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm tanıtımında yer alan bir sahne, akıllara ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlunu getirdi.

Eylem Tok ve oğlu, yurt dışına kaçarken kameralara yansıdı

Lüks aracıyla çarptığı 1 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, daha sonra ABD'ye kaçırılmıştı. 

Dizideki olay, Eylem Tok ile oğlunun durumunu çağrıştırdı

Dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa Karakaş'ın hayat verdiği Furkan karakterinin, lüks aracıyla bir kuryeye çarptığı görülüyor.

Yeliz Akkaya'nın canlandırdığı Meryem, bunun üzerine oğlunu önce Katar'a, ardından ABD'ye kaçırıyor. Ozan Güven'in hayat verdiği Avukat Harun Yakar ise bu duruma tepki gösteriyor. 

Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosu

Taş Kağıt Makas dizisinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor. Yusuf Pirhasan'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Ozan Güven, Hüseyin Avni Danyal, Hande Ataizi, Serra Arıtürk ve Ekin Koç gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümü 3 Nisan Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanacak.

Yorumlar (0)